Horloge kiezen: belangrijker dan je denkt

Horloge kiezen: belangrijker dan je denkt

Redactie Baaz

Je outfit is van groot belang voor de manier waarop je bij anderen overkomt. Echter, de keuze van je kleding is niet altijd eenvoudig. Want je wilt natuurlijk netjes overkomen op anderen, maar aan de andere kant ook iets van jezelf in je outfit laten terugkeren. Hoe maak je eigenlijk een combinatie tussen deze twee werelden? Waar voel jij je prettig bij en wat verwachten anderen van jou?

Een van de belangrijkste aspecten van je kledingkeuze is die van het horloge dat je draagt. De polsklok zegt een hoop over je persoonlijkheid. Heb je een simpel of geavanceerd horloge? Duur of goedkoop? Kleurrijk of kleurloos? Nostalgisch of nieuwerwets? Het zijn slechts een aantal vragen die je kunt stellen bij de keuze voor je horloge. Je merkt al dat de antwoorden op eerder gestelde vragen stuk voor stuk iets over je zeggen. Bij het kiezen van een horloge is het dan ook belangrijk om hier voldoende aandacht aan te besteden. In dit artikel bespreken we een aantal ideeën.

Smartwatch

Wil je laten zien dat je iemand van deze tijd bent? De wens jezelf te presenteren als een technische man of vrouw? Dan is het wellicht interessant om een smartwatch aan te schaffen. Het horloge is niet alleen een toonbeeld voor de buitenwereld, ook krijg je met de aanschaf een hoop functies die het dagelijkse leven vergemakkelijken. Live notificaties van inkomende berichten, een op jouw stemming aangepaste wijzerplaat: het zijn slechts een aantal zaken waarop de smartwatch is ontworpen.

Ben je een sportief persoon? Van hardlopen, zwemmen en roeien tot crosstraining en tennis: smartwatches helpen jou te werk te gaan. Ze meten onder meer hoeveel kilometer je rent en het aantal kilocalorieën dat je kwijtraakt. Bovendien kun je interactieve trainingsschema’s instellen. Het dragen van een horloge wordt hiermee niet alleen een stijlvolle, maar bovenal pragmatische keuze. Twee vliegen in één klap!

Er zijn verschillende merken die interessant zijn om in overweging te nemen. Zo is de keuze voor een Fossil smartwatch meldingswaardig, want qua stijl en ontwerp blinken Fossil-modellen uit.

Nostalgisch

Het is zeker niet altijd noodzakelijk dat je met de nieuwste producten aankomt: ook nostalgische horloges kunnen interessant zijn om te dragen. Want laten we eerlijk zijn: misten we twintig jaar geleden nou écht iets aan de horloges? Ze deden simpelweg wat ze moesten doen: de tijd tonen. En uiteindelijk komen, als je maar lang genoeg wacht, de oude producten vanzelf weer terug. Dus wil jij op je volgende netwerkborrel weer oude tijden herleven met je gesprekspartners? Kies dan voor een traditioneel model.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie