Honda BR-V krijgt update

Jordi Smit
Honda heeft de Honda BR-V een facelift gegeven. De nieuwste versie beleeft deze week zijn publieksdebuut tijdens de Indonesia International Motor Show.

Presentatie Honda BR-V

De Honda BR-V vond in 2015 zijn levenslicht en heeft er inmiddels dus al een aantal jaren op zitten. De autofabrikant vond het daarom mogelijk om de Honda BR-V een update te geven. De zevenzitter werd tijdens de Indonesische autoshow als zevenzitter in aangepaste vorm gepresenteerd.

Wijzigingen Honda BR-V

Overigens hoeft men niet te rekenen op extreme veranderingen aan het model. De auto krijgt nieuwe LED-dagrijverlichting in de koplampen, vernieuwde omlijstingen om de mistlampen, een aangepaste grille, nieuwe sideskirts en een nieuwe voorbumper. Bovendien wordt de achterbumper vernieuwd.

LEES OOK: Trajectcontrole: zo weet je het begin en einde

Onder de motorkap

Onder de kap ligt wederom een 1,5-liter i-VTEC-viercilinder die 120 pk en 145 Nm via een handgeschakelde zesbak óf een CVT naar de voorwielen stuurt. De Honda, die wordt verkocht in landen als Indonesië, Maleisië, Pakistan, de Filipijnen, India en Thailand, staat een stapje onder de HR-V op de prijslijsten.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi