Hoe werkt een succesvolle marketingcampagne?

Hoe werkt een succesvolle marketingcampagne?

Redactie Baaz
Een sterke marketingcampagne bestaat uit meerdere onderdelen. Om ervoor te zorgen dat je campagne succesvol is moet je ervoor zorgen dat je klanten de gehele marketing trechter doorlopen. De mannen van REI360 leggen het je uit in een leerzame video.

Marketingcampagne 

Chris Haddon en Jason Balin zijn onderdeel van het Entrepreneur Network en zijn gespecialiseerd in onroerend goed. In deze video gaan ze in op de marketing trechter. Hoe kom je aan meer klanten, en dus meer inkomsten door het inzetten van een sterke marketingcampagne? Ze leggen het helder uit, inclusief schoolbord illustraties. Als voorbeelden gebruiken ze makelaars en advocaten, maar de stappen zijn toe te passen op vrijwel iedere vorm van marketing, voor welk bedrijf dan ook.

Stappen doorlopen 

Het belangrijkste dat naar voren komt in hun verhaal is dat je niet moet stoppen bij de eerste stap. Je moet de mensen leiden om ze uiteindelijk over te halen tot het doen van een transactie, of wat het doel van je campagne dan ook is. Je potentiele klanten moeten door alle stappen van de marketing trechter heen. Dit proces kost tijd, maar is wel erg belangrijk.

Kijk voor meer leerzame video’s op het YouTube-account van `.

Lees ook: Wat Louise Delage jou kan leren over marketing 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie