Hoe flyers zorgen voor een grotere naamsbekendheid

Redactie Baaz
Net als folders zijn flyers tastbare reclame uitingen. En in deze toch wel digitale high tech maatschappij is iets tastbaars, iets wat je kunt lezen en bekijken terwijl je het vast hebt, een verademing. Mensen vinden het erg prettig om met een folder of een flyer even de rust te nemen om deze te bekijken en te lezen.

Het bereik van flyers is gigantisch. Ze worden makkelijk aangepakt en meegenomen om thuis te lezen. Je wil dat je kapsalon wat meer aandacht in de buurt krijgt. Om die reden wil je goedkoop flyers drukken en die verspreiden in de wijken om je salon heen. Je neefje heeft beloofd in het winkelcentrum te flyeren. Zelf ga je in de buurt huis aan huis flyeren.

Impact

Zelf een flyer ontwerpen is hartstikke leuk en je kunt snel en goedkoop flyers drukken. Je zult zien dat het zeker nieuwe klanten oplevert. Het is een goedkope manier om je naamsbekendheid te vergroten. Het is ook nog eens zo dat de flyer door meerdere personen wordt gelezen. Ze komen op de keukentafel te liggen waar de hele familie de flyer van drukland ziet liggen.

Promotie

Het is leuk om jouw eigen story op de flyers laten drukken. Een persoonlijk verhaal naast een hippe foto pakt de aandacht en de flyer wordt dan zelfs op de koelkast geplakt. Dat ze niet vergeten waar die leuke kapsalon zit met die eigenaar die van alles heeft meegemaakt. Met de goedkoopste flyers een zo hoog mogelijk rendement halen is natuurlijk de bedoeling. En dat gaat ook lukken, want mensen houden nou eenmaal van tastbare dingen. Je naamsbekendheid vergroten door middel van flyers werkt gegarandeerd. Een reclame advertentie via de mail wordt snel vergeten, terwijl de flyer op de eetkamertafel belandt. Steeds weer zien mensen de flyer, steeds weer lezen ze jouw naam. De naam van jouw kapsalon. Dat is de perfecte promotie. Ga lekker flyeren wanneer jij daar tijd voor hebt. Laat stapeltjes flyers achter in de buurtsuper en bij de plaatselijke drogist. Of als je gespecialiseerd bent in het knippen van senioren kun je de flyers in de algemene koffiekamer van het verzorgingstehuis neerleggen.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie