Flyers drukken voor naamsbekendheid

Hoe flyers jouw bedrijf op de kaart kunnen zetten

Redactie Baaz
Om klanten te kunnen werven is het belangrijk dat je enige naamsbekendheid hebt. Als niemand weet wie je bent, zal ook niemand je benaderen. Een flyer is de ideale manier om jezelf te presenteren en aan te prijzen.

Flyers drukken is een goedkoop alternatief voor bijvoorbeeld een advertentie plaatsen in een lokaal of landelijk dagblad. Met flyers bereik je sneller jouw doelgroep door in een bepaald gebied jouw flyers te verspreiden of gericht te adresseren. 

Laat bij jouw klant altijd een extra flyer achter met jouw contactgegevens en creëer op die manier mond-tot-mondreclame. 

Tips voor een goede flyer 

Een flyer moet de aandacht trekken. Je wilt immers klanten werven. Het is belangrijk dat jouw flyer goed leesbaar is. Jouw bedrijfsnaam, contactgegevens en eventueel bedrijfslogo moeten goed zichtbaar zijn. Flyers kun je ook gebruiken om nieuwe klanten een speciale korting te geven met bijvoorbeeld een coupon. Maak de flyers niet te druk met felle afbeeldingen, want dat leidt alleen maar af van de boodschap die jij wilt overbrengen. Een foto van jezelf in bedrijfskleding of een afbeelding van het resultaat van jouw werk geeft een persoonlijke draai aan jouw flyer. Een matte finish geeft het beste resultaat in respons. 

Flyers drukken 

Er zijn tal van drukkerijen te vinden op het internet. Voor nieuwe klanten wordt over het algemeen een kortingscode verstrekt. Deze marketingstrategie is betaalbaar en makkelijk in te zetten voor elk bedrijf. Flyers kan je laten drukken in verschillende maten en kleuren. Het simpele stappenmenu van drukkerijen maakt het overigens mogelijk om jouw flyer geheel naar wens in te vullen. Met flyers zet je jouw bedrijf in de spotlight.
 

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie