HMN Skincare wint Awards

HMN Skincare wint Awards

Redactie Baaz

HMN Skincare, het toonaangevende Nederlandse merk op het gebied van herenverzorging, heeft met trots de prestigieuze Dutch Beauty Awards gewonnen in de herenverzorgingscategorie. Het merk werd bekroond voor hun revolutionaire Essential Kit, bestaande uit drie bio-organische producten die speciaal zijn ontwikkeld om mannen te helpen bij het bereiken van een optimale huidverzorgingsroutine.

De Dutch Beauty Awards, een hoog aangeschreven prijs binnen de beauty-industrie, erkennen en belonen uitmuntendheid en innovatie in de Nederlandse schoonheidssector. HMN Skincare’s overwinning getuigt de toewijding aan hoogwaardige producten en het vervullen van de behoeften van mannen op het gebied van huidverzorging.

De bekroonde Essential Kit van HMN bevat drie bio-organische producten die de kern vormen voor een effectieve huidverzorgingsroutine voor mannen. De kit bestaat uit een reinigingsgel die reinigt en onzuiverheden verwijdert, tevens zit er hyaluronzuur in. De HMN Booster voor dag -en nacht, die de huid voedt en hydrateert, en een dagcreme met SPF30 die de huid beschermt tegen schadelijke Uv-straling. Deze combinatie van producten zorgt voor een stralende en gezonde huid. De producten worden met een zorgvuldig productieproces gemaakt in Zuid-Italië.

“Winnaar zijn van de Dutch Beauty Awards in de herenverzorgingscategorie is een grote eer voor ons”, verklaarde Martin Ruben, Founder van HMN. “We zijn trots op ons productieproces en de zorgvuldigheid waarmee we onze biologische producten creëren”, zegt Constantijn van der Meer, co-Founder van HMN. De HMN Essential Kit is het resultaat van intensief onderzoek en ontwikkeling en de founders zijn dan ook verheugd dat deze erkenning bevestigt dat ze op de goede weg zijn.

HMN Skincare is verheugd om uitgeroepen te zijn tot nummer één van Nederland in de herenverzorgingscategorie van de Dutch Beauty Awards. Deze erkenning onderstreept hun positie als een toonaangevend merk op het gebied van herenverzorging en bevestigt hun voortdurende inspanningen om mannen te voorzien van de beste huidverzorgingsoplossingen.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie