Het nieuwe werken volgens Microsoft

Redactie Baaz
Een stel computers geschakeld in een netwerk maakt individuele werknemers productief. In een ander artikel leest u dat dit niet veel hoeft te kosten. Maar wilt u echt samenwerken als team dan moet kantoorsoftware daarop worden afgestemd. Microsoft beweert dat een upgrade naar de nieuwe Vista, Office 2007 en Exchange 2007 bedrijven die integratie biedt.

Een stel computers geschakeld in een netwerk maakt individuele werknemers productief. In het vorige artikel las u dat dit niet veel hoeft te kosten. Maar wilt u echt samenwerken als team dan moet kantoorsoftware daarop worden afgestemd. Microsoft beweert dat een upgrade naar de nieuwe Vista, Office 2007 en Exchange 2007 bedrijven die integratie biedt.

 

Microsoft heeft onlangs een nieuwe reeks productiviteitssoftware gelanceerd onder de '2007'-vlag. Natuurlijk Windows Vista, maar ook de kantoorsuite Office 2007 en het communicatiepakket Exchange Server 2007. Als het aan hen ligt, speelt deze nieuwe software de komende jaren een grote rol binnen uw bedrijf. En dan niet als losse producten, maar als één geheel. Doordat de producten onderling sterk met elkaar zijn geïntegreerd, zouden gebruikers minder handelingen hoeven verrichten en daardoor productiever zijn. In dit artikel krijgt u een aantal concrete voorbeelden die het nieuwe 'ecosysteem' van Microsoft illustreren.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie