Het nieuwe evenement: e-Delivery Event ‘Trends binnen de retail’

Het nieuwe evenement: e-Delivery Event ‘Trends binnen de retail’

Redactie Baaz

Vanaf het moment dat er geklikt wordt op de koop-knop begint de reis voor de consument. De multi-channel reis begint natuurlijk al veel eerder. Alles over dit proces van de logistiek tot het toevoegen van waarde en alle overige facetten komen aan bod tijdens het e-Delivery Event. Het thema van deze editie van e-Delivery Event is: trends binnen de retail.

Centraal staat het lezingenprogramma met sprekers van onder andere Coolblue, Rijksuniversiteit Groningen, PostNL en Domino’s.  Uit alle uithoeken van de sector dus! Naast inhoudelijke kennisdeling is het opbouwen, onderhouden of uitbreiden van je netwerk op de info-markt, waar bedrijven als Dalosy, Distrisort en Sandd zich presenteren, een belangrijk aspect van deze dag. Lees snel verder, om te ontdekken wie er onder andere een presentatie zullen geven op e-Delivery Event!

Caroline Prick - Lead Business Development Last Mile bij bol.com

Snellere groei door Last Mile innovatie - Komt de strijd om de consument tot stilstand? Ik denk het niet! Sterker nog deze zal komend jaar alleen nog maar groter worden. De online koper switcht makkelijk van webshop. Bol.com doet er dus alles aan om klanten aan zich te binden door het bieden van ultiem gemak.

Maarten van der Tas - Manager Sales & Accountmanagement bij Ingram Micro

Als service provider lopen we continu voor de ontwikkelingen uit om aan de verwachtingen van de klanten van onze klanten te voldoen, om ze steeds weer te verrassen, elke order, elke dag, overal. Maarten van der Tas geeft een toelichting op hoe Ingram Micro deze manier van denken  heeft ingebed in haar huidige operatie en in de samenwerking met haar klanten. Tot slot werpt Maarten een blik richting de toekomst van fulfilment.

Remko Bakker – Team Lead Business Development Logistics Platform Services at Zalando

Driving ecommerce innovation: How the ‘Zalando Local Delivery Networks’ bring ecommerce to the next level - In his presentation Remko Bakker, Team Lead Business Development - Logistics Platform Services at Zalando, will dive deeper into the functionality and the expansion plans of the ‘Local Delivery Networks’ and how and why external ecommerce partners can profit from joining them. At the moment several ‘Local Delivery Networks’ are live in different German metropolitan areas and Amsterdam, with further expansion plans.

Wil jij dit evenement niet missen? Koop dan direct een kaartje voor €295 op www.e-deliveryevent.nl!
Neem jij graag een collega mee? Voor 2 kaartjes betaal je maar €395 (i.p.v. €590)!

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie