Het hybride luxebeest: de DS 7 CROSSBACK

Het hybride luxebeest: de DS 7 CROSSBACK

Redactie Baaz

Na de onthulling van de nieuwe SUV DS 7 CROSSBACK eerder dit jaar heeft DS Automobiles besloten de lancering op een bijzondere manier in te zetten met de introductie van een limited edition, die naar verwachting vanaf juli online kan worden gereserveerd.

De DS 7 CROSSBACK La Première kan vanaf juli gereserveerd worden voor aanschaf met aanbetaling maar kan al meteen besteld worden in de lease [Private Lease als Operational Lease]. Levering van de dieseluitvoering vindt plaats vanaf januari 2018 en de benzine-uitvoering zal vanaf maart 2018 mogelijk zijn.

De limited edition DS 7 CROSSBACK La Première valt op door de chique, exclusieve styling: elegant en charismatisch in Gris Artense, Blanc Nacré of Noir Perla Nera dat fraai combineert met nappa leder bekleding in de warme, sfeervolle tint Inspiration Art Rubis. Het bijzondere 'horlogeband' design van de stoelen wordt benadrukt door de sierstiksels op het gepatineerde nappa leder. Op het dashboard komen de kleuren van het interieur terug en de naam van de limited edition prijkt zowel op het dashboard als op de vloermatten. Op de buitenkant komt het karakteristieke Art Rubis terug in details zoals bij het DS monogram op het front, de badges op de zijkant en de 20 inch lichtmetalen wielen van het type PARIS.

Nieuwe features

Uiteraard wordt DS 7 CROSSBACK La Première uitgerust met de meest recente avant-gardistische technologieën die geleidelijk aan ook als optie of standaard leverbaar zullen worden voor de hele modellijn: DS SENSORIAL DRIVE, met de DS ophanging van de 21e eeuw; DS ACTIVE SCAN SUSPENSION die met behulp van een camera de staat van de weg detecteert en de vering daarop aanpast. DS NIGHT VISION, voor optimaal zicht 's nachts en DS PARK PILOT voor de nieuwste parkeerhulp-technologie.

Dynamisch rijgedrag wordt in DS 7 CROSSBACK La Première gegarandeerd door deze versie aan te bieden met de twee sterkste motoren uit het gamma, de 2.0 BlueHDi 180 S&S en de 1.6 THP 225 S&S, die worden gekoppeld aan de nieuwste 8-traps automaat (EAT8).

DS 7 CROSSBACK La Première is in Nederland leverbaar vanaf € 61.600,- incl. BTW voor de 2.0 BlueHDi 180 S&S EAT8, de 1.6 THP 225 S&S EAT8 vanaf € 63.100,- incl. BTW.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie