'Het Coachhuis' opent nieuw kantoorpunt voor ZZP'er

Redactie Baaz
Deze week is een Rotterdam een nieuwe vestiging van Het Coachhuis geopend. Zes spreekkamers zijn beschikbaar voor coaches zonder eigen praktijk.

Voor kleine zelfstandigen is er steeds minder reden om een eigen kantoor aan te houden. De mogelijkheden om mobiel te werken worden alleen maar groter en over het hele land verschijnen kantoorpunten waar bureaus en ontmoetingsruimten klaarstaan.

Extra vestiging
Roel van der Land en Jan Molenkamp menen dan ook met de oprichting van Het Coachhuis in een stijgende behoefte te voorzien:" Naar schatting zijn er alleen al 20.000 coaches actief in Nederland. Veel van heb hebben een te kleine praktijk om een full time kantoor te huren of willen ook klanten bedienen in steden waar ze zelf geen vestiging hebben."

Online reserveren
De kamers zijn online te reserveren via de site www.hetcoachhuis.nl. Het systeem geeft in een handomdraai aan welke ruimtes op een bepaalde datum en tijd beschikbaar zijn. De aangesloten coach kan zo zelf zijn ruimte online reserveren. Aan het aansluiten bij Het Coachhuis zijn voor de coach geen kosten verbonden.

Behalve in Rotterdam is er ook een Coachhuis in Den Haag.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie