Het Björn Borg 'Be Proud, Be You.' Event in Amsterdam The Style Outlets"

Het Björn Borg 'Be Proud, Be You.' Event in Amsterdam The Style Outlets"

Redactie Baaz

Onder het motto Be Proud, Be You nemen twee belangrijke mensen in de LGBTIQ+ gemeenschap, Kittana & Lewis McNairy, je op 2 augustus mee in een gematigde yoga sessie in Amsterdam The Style Outlets.

Het event in Amsterdam The Style Outlets is onderdeel van de samenwerking tussen sportmerk Björn Borg en Stichting Pride and Sports, het nationale platform voor LGBTIQ+-personen in de sport. Gedurende de zomer slaan zij de handen in een om verschillende evenementen te organiseren waar je vol trots jezelf kunt zijn en het gesprek kunt aangaan over inclusie en acceptatie.

Björn Borg ‘Be Proud, Be You.’- collectie

Niet geheel onbelangrijk is de speciale ‘Be Proud. Be You.’-trainingscollectie die Björn Borg heeft gelanceerd, waarmee het merk aandacht vraagt voor een inclusievere sportwereld waar iedereen met trots zichzelf kan zijn. Deelnemers krijgen als beloning voor hun harde werken, een goodie bag met items van de Björn Borg Pride collectie cadeau.

Niet bij de work-out maar wil je toch de outfit? De speciale ‘Be Proud. Be You.'- collectie is nog tot en met 5 september te verkrijgen bij Amsterdam The Style Outlets met een speciale actie dat je bij twee ‘Be Proud. Be You’-artikelen de derde gratis krijgt. De gehele opbrengst van de verkoop gaat naar stichting Pride and Sports en wordt besteed aan projecten die emancipatie, diversiteit en inclusie in de sport bevorderen.

Marcel Herben, Center Manager van Amsterdam The Style Outlets, zegt over deze actie: “Wij vinden het belangrijk om ons in te zetten voor bewustwording en een omgeving te creëren waarin iedereen zich veilig voelt. Daarnaast is het ook heel belangrijk om de conversatie met elkaar aan te gaan over jezelf zijn, diversiteit en inclusiviteit. Het is van grote waarde dat we samen met stichting Pride and Sports dit event organiseren, zo leveren we niet alleen een sportieve prestatie, maar maken we ook een positieve impact.”

Aanmelden

Wil je bij de yoga sessie zijn op 2 augustus om 12:00 uur? Meld je dan meteen aan via deze link. Deelname vereist een donatie van slechts 5 euro aan Pride and Sport, waarmee je een waardevolle bijdrage levert  aan inclusiviteit. Jouw steun draagt bij aan een meer inclusieve samenleving.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie