Heeft je bedrijf een eigen tuin nodig?

Redactie Baaz
Een bedrijf met een tuin - het mag voor velen dan misschien wel een absurde zaak lijken, maar er zijn wel effectief voordelen aan verbonden. Een mooi, gezellige tuin toevoegen aan je bedrijf is een van de beste manieren om de werkomgeving aangenamer en gezonder te maken - en dat is dan ook waarom steeds meer ondernemingen voor zo'n maatregel kiezen!

Wat kan je nu doen om het beste te halen uit je bedrijfstuin? De volgende tips kunnen je zeker en vast helpen om er iets moois van te maken voor de werknemers én het bedrijf op zich! 

De beste tips voor een leuke bedrijfstuin 

Deze tips zullen je zeker helpen om het beste te maken van je bedrijfstuin, zowel voor werknemers als de onderneming op zich! 

1. Zorg voor genoeg ruimte in de tuin 
Eerst en vooral is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat de tuin groot genoeg is voor jouw bedrijf. De oppervlakte van de tuin hangt af van een aantal factoren, waaronder het aantal werknemers, de beschikbare ruimte, enzovoort. Als je de grootte van de tuin afstemt op deze zaken, dan zal iedereen er ook veel méér van kunnen genieten! 

2. Het juiste meubilair is troef 
Een tuin is natuurlijk niet zomaar een stukje gras aan de achterzijde van je pand. Het is belangrijk dat er ook aandacht wordt besteed aan de inrichting. Een eerste goede stap in de richting van een gezellige bedrijfstuin is kiezen voor degelijk meubilair. Zogenaamd straatmeubilair van Erdi.nl - leuke bankjes, grote bloembakken en andere - zorgt er niet enkel voor dat de tuin er leuker uitziet, maar maakt deze ook nog eens veel comfortabeler voor werknemers! 

3. Onderhoud de tuin regelmatig 
Een volledig ingerichte en groene tuin is dan wel leuk, het is vooral essentieel dat de tuin ook zo mooi blijft. Je kan als ondernemer bijvoorbeeld investeren in regelmatig onderhoud van het gazon, het meubilair en andere voorzieningen en accessoires. Om de zoveel weken of maanden een schoonmaakbeurt doet wonderen voor de look en feel van de woning. Je werknemers zullen je er zeker en vast dankbaar voor zijn!
 

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie