Hebbes! LG Watch Phone

Redactie Baaz
Een leuke gadget: een mobiele telefoon verstopt in een horloge. Eentje die wel voldoet aan de huidige standaarden natuurlijk.

Voor de jongens die zich Knight Rider (the original natuurlijk) herinneren of fans van de oude James Bond: je moet er wel snel bij zijn, want er worden er deze maand slechts 150 van op de Nederlandse markt verkocht.

De LG Touch Watch Phone (GD910) biedt alles wat een mobiele telefoon vandaag de dag moet hebben, zoals een 3G/hsdpa-netwerkverbinding, spraakherkenning, mp3-speler en handsfreefunctie. Je drukt het te bellen nummer via het 1,4-inchscherm, waarmee je tevens de meeste andere functies van het apparaat bedient.

Je kunt bellen via de luidspreker en ook videotelefonie is mogelijk. De LG Watch Phone is voorts waterbestendig. Als je zorgt voor een Bluetooth-headset hoef je niet zoals 007 of Michael Knight het horloge aan je mond te brengen, maar praat je comfortabel handsfree. Ook handig voor wie tijdens het gesprek op de weg zit.

Elk van de 150 LG Watch Phones die in Nederland op de markt komt, heeft een nummer. De adviesprijs is 1.499 euro - inclusief btw, maar misschien valt ook de Belastingdienst wel voor dit collecters' item en krijg je de btw alsnog terug.

Info: www.lge.com

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie