Hebbes! Bose-Bluetooth-headset

Hebbes! Bose-Bluetooth-headset

Redactie Baaz

Gek op goed geluid in je oor. Nu is er een concurrent voor Jabra en Plantronics met deze Bluetooth-headset van Bose.

De Bose-Bluetooth-headset is het eerste audiohulpmiddel van de geluidsfabrikant voor één oor, waarmee Bose duidelijk mikt op de vaste fans van zijn speakersystemen.

Volgens de fabrikant zorgt de akoestische telefoonstructuur ervoor dat de spraakweergave wordt geoptimaliseerd. De kwaliteit van de audio zou automatisch aan het omgevingsgeluid worden aangepast; achtergrondruis wordt onderdrukt. Je zou zelf de volumeregeling niet hoeven aan te passen, maar wil je dat toch: de volume- en gespreksknoppen bevinden zich langs de bovenrand van de headset.

Siliconen

Siliconenoordopjes in drie maten passen zich aan de vorm van het oor van de gebruiker aan, zodat de Bose comfortabel en stevig op het oor zou moeten zitten. Gesprekken worden aangenomen met een lichte drukbeweging waarmee de headset niet verschuift. 

Ledlampjes zorgen ervoor dat gebruikers in een oogopslag kunnen zien hoeveel lading de accu nog heeft en of een Bluetooth-verbinding met de telefoon is ingesteld. De lampjes bevinden zich aan de binnenrand van de headset en blijven uit het zicht tijdens gebruik.

Verkrijgbaar

De headset is geschikt voor Bluetooth-apparaten die Bluetooth 2.1-specificaties (of lager) gebruiken voor ondersteuning van handsfree- en headsetprofielen. De Bose-headset is vanaf 10 januari 2011 verkrijgbaar bij geautoriseerde Bose-dealers voor 125,21 euro (excl. btw).

Info: www.bose.nl

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie