HeadFirst Group versnelt ambities met strategische aanstelling Renger Lammers

HeadFirst Group versnelt ambities met strategische aanstelling Renger Lammers

Redactie Baaz

HR tech dienstverlener HeadFirst Group heeft Renger Lammers toegevoegd aan het directieteam van de organisatie, in de rol van managing director growth & strategy. CEO Marion van Happen: “Renger zal zich richten op het versterken van de commerciële slagkracht van onze organisatie. Met deze benoeming brengen we focus op het blijven ontwikkelen van onze dienstverlening in Nederland en onze internationale groeistrategie.”

HeadFirst Group bevestigde onlangs de overname van Impellam Group. Samen zijn ze een van ’s werelds meest toonaangevende Managed Service Providers met specialisme in STEM-talent en een onderscheidend HR-tech platform voor professionals. Via de groep zijn meer dan 75 duizend professionals actief bij opdrachtgevers over de hele wereld, waarmee het goed is voor een omzet (managed spend, in 2023) van 8 miljard euro.

Vooruitlopend op de publicatie van haar jaarverslag volgende week, deelt HeadFirst Group dat zowel de krachtenbundeling met Impellam Group als de benoeming van Lammers uitstekend past binnen de internationaliseringsstrategie. Van Happen: “Onze internationale groeiambities zijn groot. Tegelijkertijd ontwikkelen we onze dienstverlening in Nederland continu en valt er nog marktaandeel te winnen. Met de komst van Renger kunnen we die gedeelde focus goed aanbrengen. Hij past perfect bij onze visie op customer centricity en met zijn skills gaat Renger een sleutelrol spelen in het verder uitbouwen en positioneren van onze organisatie.”

Na voor Aldi Einkauf Ohg gewerkt te hebben in Duitsland, waar Lammers de fijne kneepjes van operational excellence in een grote organisatie heeft geleerd, keerde hij naar Nederland terug om de commerciële operatie van Essent te leiden. In de jaren daarna had hij een adviesbureau voor commercie, operatie en change. De afgelopen drie jaar was hij commercieel directeur van Manpower Group in Nederland en met ingang van april 2024 versterkt hij HeadFirst Group. “De imposante groei en ambitieuze strategie, in combinatie met het inzetten van technologie om de human touch in de dienstverlening te enablen, heeft mij enthousiast gemaakt deze stap te maken. Opdrachtgevers blij maken, is waar ik het voor doe, en dat gaan we zonder twijfel doen met het geweldige team dat er al staat en waar ik direct mee aan de slag kan”, aldus Lammers.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie