Haal meer uit jouw wagenpark

Redactie Baaz
Als ondernemer wil je absoluut grip op je wagenpark. Maar wat kost dat eigenlijk? Hoe wordt ermee gereden en wanneer is er onderhoud nodig? We leggen het je uit!

Met behulp van de data uit jouw auto’s is het tegenwoordig mogelijk om al die inzichten direct te krijgen. Op die manier kan je efficiënter werken en uiteindelijk kosten besparen. Klinkt goed toch? Uiteraard moet zo’n datasysteem voor elk type auto werken, voor elk merk auto, en moet het eenvoudig zijn om al die data uit te lezen in een mooi en helder overzicht.

Dit is Free2Move

Free2Move is het nieuwe mobiliteitsmerk van de PSA Groupe (Peugeot/Citroën/DS) met mobiliteitsoplossingen voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.

Zij helpen je jouw wagenpark te beheren en te optimaliseren zodat je meer uit je wagenpark haalt. Met realtime onlineplatform Free2Move Connect Fleet heb je als ondernemer direct inzicht in het gebruik van al je auto’s. Bijvoorbeeld inzicht in technische informatie over onderhoud, rijstijl, gps-posities en routes, tijdgegevens (aankomst, vertrek, stoptijden) en brandstofverbruik.

Dat levert besparingen op en zorgt er ook voor dat je jouw personeel efficiënter kunt inzetten. Op basis van je specifieke wensen richten we een eenvoudig af te lezen dashboard voor je in. Zo heb je direct inzicht in de gegevens die voor jou van belang zijn.

'Waar we vroeger 5 schadegevallen per jaar hadden, is dat nu teruggebracht tot 2. Een besparing van € 12.000!'

Werkt op alle merken auto’s

Connect Fleet van Free2Move werkt op alle automerken. De meeste auto’s van PSA zijn standaard uitgerust met een module die direct te activeren en uit te lezen is. Als een auto nog niet is uitgerust met zo’n datamodule kan deze eenvoudig worden voorzien van de juiste module bij de dealer. Je kunt de data (de prestaties van jouw auto’s) raadplegen via jouw pc, tablet of zelfs smartphone. 

Abonnement dat zich terugverdient

Free2Move Connect Fleet werkt als een abonnement. Je betaalt per maand een vast bedrag dat afhangt van het gekozen pakket en de grootte van uw wagenpark. Voor iedere bedrijfsgrootte is er een oplossing, dus het maakt niet uit of je nu 5 of 500 auto’s in je wagenpark hebt. Dat maakt Free2Move Connect Fleet de perfecte partner voor de wagenparkbeheerder in het MKB. Door alle kostenbesparingen wordt de Total Cost of Ownership van je wagenpark lager. Op deze manier verdient Free2Move Connect Fleet zich gemiddeld binnen 10 maanden terug.

Even de voordelen voor je op een rij

• Auto’s afkomstig uit de PSA Groupe (Peugeot, Citroën en DS) hoeven alleen nog maar gekoppeld te worden met het Free2Move Connect Fleet online wagenparkbeheerprogramma. 
• Je profiteert van volledige fabrieksgarantie en betrouwbare gegevens.
• 100% van het gamma van de PSA Groupe kan worden uitgerust, inclusief de bedrijfswagens.
• 100% van jouw wagenpark kan worden uitgerust, zodat het geschikt is voor het Free2Move Connect Fleet-platform. Dus ook auto’s van andere merken.

Inmiddels ervaren steeds meer ondernemers in het MKB de voordelen van Free2Move Connect Fleet. Interessant voor jou? Ga naar www.free2move-business.nl en vraag om een demonstratie of een gratis proefperiode van 30 dagen. We komen graag vrijblijvend bij je langs om met jou te bekijken waar Free2Move Connect Fleet je kan helpen meer uit je wagenpark te halen. 

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie