GSE The Agency start een new era van gedurfde zakelijke belevingen: go further to get closer

GSE The Agency start een new era van gedurfde zakelijke belevingen: go further to get closer

Redactie Baaz

Met trots kondigen we de officiële lancering aan van GSE The Agency, een innovatief en gedurfd label dat reizen organiseert op het gebied van groups, sports & events binnen het business segment. GSE The Agency, voorheen bekend als THL Groups, Sports & Events, betreedt de markt met een nieuwe uitstraling en positionering en brengt daarmee frisse ideeën en avontuurlijke mogelijkheden voor business meetings, incentives en events.

Met meer dan 20 jaar ervaring heeft ons team bewezen een betrouwbare partner te zijn voor zowel corporates als het MKB. Onze missie is om professionals die verantwoordelijk zijn voor groeps- & incentivereizen en evenementen uit te dagen met unexpected concepten die verder gaan dan de traditionele vergaderruimtes en activiteiten. Leave this challenge to us!

"Bij GSE The Agency begrijpen we dat zakelijke bijeenkomsten en groepsreizen niet alleen om de inhoud gaan, maar ook om de ervaring," zegt Diewertje Reekers, Director MICE & Marketing. "Onze nieuwe slogan, 'Go Further to Get Closer', benadrukt het belang van een stap verder gaan. Of het nu gaat om de ontdekking van next-level bestemmingen om relaties te verdiepen, of om out-of-the-box concepten en verrassingsmomenten die kippenvel creëren. Wij gaan all the way! We willen een nieuwe generatie professionals aanspreken, en onze gedurfde en frisse look & feel sluit hier perfect op aan.

Wat onderscheidt GSE The Agency?

Bold experiences: Samen met jouw bedrijf stellen we reizen, meetings en events samen die écht nice zijn. Geen business as usual, we brengen je naar onverwachte plekken die uitdagen en verrassen.

Meaningful connections: De ervaringen die GSE The agency creëert, zijn ontworpen om waardevolle zakelijke connecties te creëren en te versterken, waardoor relaties en netwerken floreren.

Top 5 Business Travel Agency: Als onderdeel van global travel management company ‘Uniglobe Alliance Travel’ heeft GSE The Agency alle ticketing, tooling & reporting in eigen beheer. GSE The Agency heeft global coverage en volledige toegang tot het internationale zakenreisnetwerk van Uniglobe Travel.

Sports Travel: We hebben een uitgebreid netwerk en ervaring in topsportreizen voor Nederlandse sportbonden en professionele voetbalteams. Daardoor creëren we niet alleen op maat gemaakte reizen voor deze atleten, topsporters en topsportteams naar internationale wedstrijden en toernooien, maar organiseren we ook voor de sponsors en businessclub leden onvergetelijke ervaringen rondom de teams die zij supporten.

Diewertje Reekers: "GSE The Agency staat klaar om zowel de nieuwe generatie young professionals te verwelkomen en te inspireren met gedurfde ideeën en avonturen, als om onze gewaardeerde bestaande opdrachtgevers te blijven verrassen met onze grensverleggende concepten. We kijken ernaar uit om samen met hen en de nieuwe generatie te groeien, terwijl we de zakelijke groepsreizen- en evenementenindustrie blijven vernieuwen en challengen."

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie