Google Pay beschikbaar voor ING-klanten

Google Pay beschikbaar voor ING-klanten

Redactie Baaz

Vanaf 12 maart is Google Pay beschikbaar voor ING-klanten met een Android-telefoon. Google Pay is een betaalmethode waarmee ING-klanten snel en gemakkelijk contactloos kunnen betalen. Klanten kunnen Google Pay eenvoudig ingebruiknemen via de ING Mobiel Bankieren App. Met de lancering van Google Pay maakt ING mobiel betalen nog sneller en makkelijker voor haar klanten.

“De wallet-oplossing van Google Pay wordt veelvuldig over de hele wereld gebruikt, dus we zijn erg blij om deze betaalmethode toe te voegen, waarmee we ook tegemoetkomen aan een veel gehoorde wens van onze klanten. De innovatieve betaalmogelijkheid van Google Pay biedt snel en toegankelijk betaalgemak. Hiermee stellen we onze klanten in staat om moeiteloos te betalen,” zegt Hans Overeem, Head of Payments bij ING in Nederland.

Eenvoudig in gebruik te nemen via de ING App

Klanten met een Android-telefoon (Android 7 of hoger met NFC-ondersteuning) kunnen eenvoudig via de ING App hun betaalpas toevoegen aan hun Google Wallet. ING ondersteunt Google Pay voor particuliere en zakelijke klanten. Particuliere klanten kunnen hun betaalpas en creditcard toevoegen aan de wallet en zakelijke klanten hun betaalpas. Op korte termijn verwacht ING ook de daarvoor geschikte smartwatches te ondersteunen met Google Pay.

Een van de voordelen van Google Pay is dat klanten naast andere betaalpassen, ook andere klantkaarten, zoals concerttickets, in de Google Wallet kunnen bewaren.  

Garmin Pay is ook sinds kort beschikbaar

Sinds 30 januari is het voor ING-klanten ook mogelijk om te betalen met Garmin Pay, een functie voor contactloos betalen met een Garmin smartwatch. Garmin Pay is voor ING-klanten te activeren vanuit de ING Mobiel Bankieren App. Als de betaalpas eenmaal in de smartwatch staat, hoef je maar één keer per dag de Garmin Pay code in te vullen totdat je het horloge weer afdoet.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie