Gloednieuw: Dell Vostro V130 notebook

Gloednieuw: Dell Vostro V130 notebook

Redactie Baaz
Dell heeft zojuist een nieuw, zakelijk notebook gentroduceerd. De Vostro V130 is een stevig apparaat met 13-inchscherm van twee centimeter dik. Het gaat gemakkelijk mee.

Met 1,6 kilo is de V130 geen ultralichte computer à la netbook, maar hij komt dicht in de buurt. De aluminium scharnieren zijn met zink versterkt, de polssteun kent een magnesiumlegering. Ze zijn bedoeld om langdurig mobiel gebruik mogelijk te maken. Volgens Dell zorgt de zogenoemde hyperbaric cooling-technologie ervoor dat de laptop koel en geruisloos blijft.

Aan boord

De Vostro V130 draait op Windows 7 en een Intel Core ULV-processor. Aan boord zijn onder meer een hdmi-poort voor een snelle verbinding met hdtv, twee usb2-poorten, een gedeelde usb/eSata-poort en een vga-aansluiting. Uiteraard zijn wifi (802.11n) en Bluetooth 3.0, voor draadloze communicatie met randapparatuur, standaard. Er zit bovendien een sleuf in voor simkaarten en een webcam.

Services

Trend Micro levert met Business Security Services de databeveiliging tegen virussen en ander gespuis, CompuTrace4 zorgt voor een anti-diefstalvoorziening. Handig voor ondernemers: bij Dell kies je je eigen niveau van 24/7-ondersteuning. Desnoods kunnen Dell-medewerkers op afstand een kijkje nemen in de computer voor wie daar per geval toestemming voor geeft.

De Vostro V130 is vanaf dinsdag te koop voor een prijs van ruim 479 euro exclusief btw.

Bron: www.dell.nl

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie