Getir heeft de overname van FreshDirect afgerond

Getir heeft de overname van FreshDirect afgerond

Redactie Baaz

Getir, de pionier op het gebied van snelle bezorging van boodschappen, heeft FreshDirect overgenomen van Ahold Delhaize. FreshDirect is een in de VS gevestigd online boodschappenbedrijf met een jaaromzet van 650 miljoen dollar, 3000 medewerkers en een van de grootste foodretail groepen in de VS. 

Deze overname zal aanzienlijke synergieën creëren tussen Getir en FreshDirect. De technologische kracht van Getir zal de technologische infrastructuur van FreshDirect verbeteren, en FreshDirect-klanten zullen hun bestellingen veel sneller ontvangen dankzij de flexibele aanpak van Getir. Met het brede productportfolio en het brede klantenbestand van FreshDirect zal Getir de groei van zijn snelle bezorgactiviteiten in de VS versnellen.

FreshDirect loopt al meer dan 20 jaar voorop op het gebied van online boodschappen doen. In lijn met zijn naam werkt FreshDirect samen met de beste landbouw- en voedselproducenten om verse producten rechtstreeks naar hun klanten te brengen. In tegenstelling tot Getir is het bedrijfsmodel van FreshDirect gebaseerd op de geplande levering van bestellingen aan huis of op kantoor op bepaalde tijdstippen van de dag. Met een vloot van 400 vrachtwagens en een productie- en distributiecentrum van 60.000 vierkante meter in New York bedient FreshDirect New York, New Jersey en Connecticut.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie