Getir, de eerste snelle boodschappenbezorger ter wereld, neemt FreshDirect over

Getir, de eerste snelle boodschappenbezorger ter wereld, neemt FreshDirect over

Redactie Baaz

Getir, de pionier op het gebied van snelle boodschappen bezorging, maakt vandaag bekend dat de organisatie de online supermarkt FreshDirect overneemt. FreshDirect, afkomstig uit New York, is onderdeel van Ahold Delhaize USA, het grootste supermarktconcern aan de oostkust van de Verenigde Staten.

Verregaande Samenwerking tussen Getir en FreshDirect om Groei in de Verenigde Staten te Versnellen

De overname zorgt voor een verregaande samenwerking tussen Getir en FreshDirect, en zal de strategische ambitie van Getir om te groeien in de Verenigde Staten verder versterken. FreshDirect zal de technologie en operationele capaciteit van Getir gebruiken om sneller diensten te kunnen leveren aan haar loyale klanten. Klanten zullen ook gemakkelijk toegang hebben tot Getir’s snelle boodschappenbezorgdienst. 

FreshDirect Versterkt Getir's Aanbod en Biedt Kwaliteit in Versproducten voor New York Klanten

FreshDirect zorgt ervoor dat de kwaliteit en de breedte van het aanbod bij Getir verder wordt verbeterd, met name voor het aanbod aan verse producten, waardoor de dienst nog aantrekkelijker wordt voor klanten in New York. 

Met meer dan twee decennia aan ervaring heeft FreshDirect relaties opgebouwd met de beste boeren en producenten in de regio, en is daarmee een sleutelspeler geworden in het lokale online supermarktlandschap. Na de overname zal FreshDirect haar merknaam behouden en blijven opereren vanuit haar vestiging in de Bronx, New York. Zowel de klanten van FreshDirect als die van Getir zullen dezelfde dienstverlening behouden als voorheen. 

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie