Geniet met Pasen van één van onze heerlijke zalmboxen

Geniet met Pasen van één van onze heerlijke zalmboxen

Redactie Baaz
Op zoek naar een excellent relatiegeschenk? Bij De Kaviarist vind je de mooiste zalmen, hand gezouten en traditioneel op hout gerookt. Deze zalm is niet alleen een luxe geschenk, maar daarnaast ook nog eens verantwoord geproduceerd en levert veel gezondheidsvoordelen.

Trakteer je relaties – medewerkers en jezelf op een heerlijke ervaring deze Pasen – bestellen kan tot en met 12 april. De speciale Paasbox bestel je hier. Uiteraard kan je ook kiezen uit onze andere boxen.

Relatiegeschenken van de kaviarist

Onze luxe geschenkdozen zijn een feestje om te ontvangen, stijlvol met de mooiste zalm en geselecteerde wijn. Onze verpakkingen zijn goed geïsoleerd en worden met koelelement geleverd. Een geschenk wordt vers en goed gekoeld bij uw relaties – medewerkers of op uw eigen adres afgeleverd –

TIP! Onze pakketten zijn ook gewoon voor thuis te bestellen.

Voor informatie: dekaviarist.nl

Zalmgeschenken van De Kaviarist

Lokaal en ambachtelijke productie

De Excellent Salmon van De Kaviarist wordt lokaal gekweekt in de buitenfjorden van Noorwegen. Alleen de beste zalmen worden geselecteerd en met de hand gezouten en traditioneel op hout gerookt. De unieke trancheermethode levert de zalm zonder rooklaag en vetrand, zodat alleen de filet overblijft. Door deze verfijning heeft de zalm geen bruine en vaak droge randen, maar een volle en elegante smaak bij iedere hap. Door de zalm te presenteren in mooie van elkaar gescheiden plakken, is het een uniek geschenk om met elkaar van te kunnen genieten.

Zalmgeschenken van De Kaviarist

Unieke verpakking

Juist in deze tijd is het belangrijk om zakenrelaties en personeel te laten weten dat zij gewaardeerd worden. En nu we massaal worden geconfronteerd met het belang van een goede weerstand, is een culinair geschenk dat niet alleen een luxe uitstraling heeft maar ook nog eens vele gezondheidsvoordelen kent, ideaal. De verpakking waarin de zalmgeschenken worden geleverd bij de klant middels een gespecialiseerde koerier zijn niet alleen prachtig om te zien, maar houden de zalm ook nog eens volledig geïsoleerd en gekoeld met een speciaal koelelement. Dit garandeert de kwaliteit van het product ook tijdens de levering. De pakketten kunnen op verzoek met speciaal voor de smaak van de zalm geselecteerde Chardonnay worden verrijkt.

kaviarist, de kaviarist, kaviaar, zalm, excellent salmon, zalmgeschenken, relatiegeschenken, kerstpakket
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie