Geen zorgen meer over de IT van jouw bedrijf? Dit is de oplossing!

Redactie Baaz
Wat voor bedrijf je ook runt of bij wat voor bedrijf je ook werkt; IT systemen zijn vaak van groot belang. Je wilt dat zowel de hard- als software van jouw bedrijf goed werkt en je geen risico’s loopt. Want een IT systeem dat niet optimaal presteert, zorgt voor minder efficiëntie, lagere productiviteit en hogere kosten. Bovendien loop je met een falend IT systeem enorme risico’s.

Natuurlijk kun je ervoor kiezen zelf de IT systemen te managen. Als je een inhouse IT expert hebt, brengt dat je vaak al een heel eind. Maar soms is er extra support nodig, om het beheer gedeeltelijk uit handen te geven. Zo kunnen de experts van jouw organisatie zich focussen op het optimaliseren van de IT investeringen. Waar je deze alomvattende support vindt? Bij DaaS, een IT oplossing van HP die wordt aangeboden door managed service provider H&R.

Wat is DaaS?

DaaS staat voor Device as a Service. Als je kiest voor DaaS, kun je rekenen op een alomvattende IT oplossing. DaaS is een servicemodel waarmee jouw bedrijf van de juiste hardware en ondersteuning wordt voorzien. Daarnaast krijg je alle support die je als organisatie nodig hebt. De IT systemen worden door H&R gedurende de hele lifecycle gemanaged. Dat betekent dat er wordt geïnventariseerd welke IT systemen bij jouw organisatie passen en welke hard- en software daarbij past. Vervolgens worden de juiste IT apparaten waar nodig geassembleerd, geconfigureerd, getest en geleverd op een vooraf bepaald moment. En natuurlijk eindigt het daar niet!

De voordelen van DaaS

Na de levering van de IT apparatuur zal H&R deze beheren en updaten, wat met jouw bedrijf gecommuniceerd wordt middels voorspellende analyses en rapporten. Zo kun je met DaaS alle zorgen over IT uit handen geven. Je hebt geen diepte-investering nodig, betaalt een vast bedrag per maand en zult merken dat er een hogere productiviteit is omdat er minder in beheer gestoken hoeft te worden. Daarnaast zal er nooit meer een IT achterstand door uitstel van investering zijn en zijn de IT systemen makkelijker schaalbaar dan ooit. Dat betekent dat er geen onnodige IT apparatuur meer in je bedrijf is. Het resultaat? Meer tijd en flexibiliteit voor jouw bedrijf! 

DaaS voor jouw bedrijf

Als je je IT zorgen uit handen wilt geven, is DaaS een IT servicemodel voor jouw bedrijf! DaaS leidt tot meer tijd en flexibiliteit binnen jouw bedrijf, een hogere productiviteit, meer effectiviteit en lagere kosten. Een aanrader dus voor iedereen die zijn hoofd niet langer wil breken over IT beheer.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie