Futureproof je bedrijf tijdens de Week van de Ondernemer

Futureproof je bedrijf tijdens de Week van de Ondernemer

Redactie Baaz
De jaarlijkse Week van de Ondernemer in Jaarbeurs Utrecht staat deze editie in het teken van ‘Futureproof ondernemen’. Hoe ziet het verdienmodel van je bedrijf er over vijf jaar uit, hoe kun je de concurrentie voorblijven en is je businessmodel nog wel up to date?

Hoe ziet het verdienmodel van je bedrijf er over vijf jaar uit, hoe kun je de concurrentie voorblijven en is je businessmodel nog wel up to date? Dat zijn vragen waar de Week van de Ondernemer antwoord op wil geven. Tijdens het evenement kunnen ondernemers een dag lang luisteren naar de adviezen van specialisten en netwerken met collega’s. Van 14 t/m 16 april vindt het evenement plaats met elke dag een vast programma.

Programma

Het event bestaat uit een ochtendprogramma naar keuze, een businesslunch, vervolgens twee break-outsessies naar keuze en ten slotte een netwerkborrel.

In het ochtendprogramma kies je bijvoorbeeld voor een lezing van Henkjan Smits, die ernaar streeft ondernemers bewust te maken van de kernkwaliteiten van hun medewerkers. Hoe herken je talent en geef je het de ruimte zich te ontwikkelen?

Na de lunch kun je bijvoorbeeld luisteren naar Pieter van den Hoogenband over het gezond houden van een organisatie én zijn medewerkers, of doe je je voordeel met een update over de laatste technische ontwikkelingen van Peter Ros.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie