Free-hotspot slaat grote slag in Belgische horeca

Redactie Baaz
MCDonalds Belgi en zijn franchisenemers kondigen vandaag aan dat zij free-hotspot.com hebben geselecteerd om gratis Wi-Fi (draadloos internet) in al hun restaurants aan te bieden.

Free-hotspot.com is een aanbieder van duizenden gratis hotspots over de gehele wereld. Ze zijn ook actief in Nederland en zijn vooral in trek bij horecaondernemers die hun klanten net dat beetje meer service willen bieden.

Klanten van McDonalds kunnen via de 'internet-hotspots' van Free-hotspot.com in en rond het restaurant met hun eigen notebook of handcomputer surfen op het web, hun e-mail checken, muziek downloaden, online games spelen of, met andere woorden, op dezelfde manier van internet gebruikmaken zoals ze dat thuis of op het werk zouden doen.

"We hebben deze gratis Wi-Fi-dienst gekozen, om ons aan de eisen van onze klanten aan te passen, zegt Kristof Vanonckelen, IT Manager van McDonalds Belgi. Internet speelt een steeds grotere rol in ons dagelijkse leven en meer mensen zijn op zoek naar plekken om online te kunnen gaan als ze onderweg zijn. McDonalds Belgi maakt er een punt van om naar haar klanten en franchisenemers te luisteren en acties te nemen. Gratis Wi-Fi aanbieden is slechts n voorbeeld van onze verbintenis."

Betalen in Nederlandse McDonalds
De Nederlandse McDonalds-vestigingen hadden al eerder internethotspots, daar neergezet door telecomaanbieder T-Mobile. Voor gebruik moeten klanten eerst een kraskaart bij de kassa aanschaffen. Zij kunnen het wel 'gratis' gebruiken als zij ook een mobiel internet abonnement van T-Mobile hebben (T-Mobile Web 'n Walk).

'Gratis'
Free-hotspot.com is een van de snelst groeiende commercile aanbieders van 'gratis' draadloos internet. Gratis tussen aanhalingstekens, want de horeca-ondernemer betaalt wel de aanlegkosten en de consument ziet wat extra reclamebanners in beeld tijdens het surfen.

Meer info: free-hotspot.com

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie