Foodblogger Carlijn Bröring wint Freelancer of the Year award

Foodblogger Carlijn Bröring wint Freelancer of the Year award

Redactie Baaz

Utrechtse foodblogger Carlijn Bröring mocht afgelopen weekend de Freelancer of the Year award aannemen uit handen van Minister-President Mark Rutte voor haar weblog Foodless.nl.

Op haar blog richt Carlijn zich tot mensen met een voedselallergie of intolerantie en helpt ze hen met recepten en recensies van producten die ze wel kunnen verdragen. Uit meer dan tienduizend inzendingen mocht zij het in de finale opnemen tegen 99 andere zzp’ers tijdens de Dag van de ZZP’er in Den Haag. Volgens Minister President Mark Rutte, die de prijs uitreikte, zijn zzp’ers onmisbaar voor Nederland. ‘Ondernemers nemen risico, innoveren en investeren. Onmisbaar dus voor Nederland’, twitterde hij na de uitreiking.

De jury was uiteindelijk bijna unaniem in de keuze voor de onderneming van Carlijn. Volgens juryvoorzitter René Frijters, oprichter van Knab levert Carlijn met haar blog een bijdrage aan een groeiend vraagstuk in de maatschappij. Overigens is Carlijn vast van plan haar zzp-schap te ontgroeien en wil ze volgend jaar in ieder geval een eerste personeelslid in dienst nemen om blogs voor de website te produceren.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie