FLOWSPARKS gaat nieuwe fase in met verhuizing naar modern kantoor op Strijp-S in Eindhoven

FLOWSPARKS gaat nieuwe fase in met verhuizing naar modern kantoor op Strijp-S in Eindhoven

Redactie Baaz

FLOWSPARKS, e-Learning software en service provider, kondigt met veel trots de verhuizing naar een nieuw, modern kantoor aan. Het bedrijf maakt de overstap naar het splinternieuwe Donna-gebouw gelegen op Strijp-S in Eindhoven. Na bijna negen succesvolle jaren in het Videolab-gebouw in dezelfde buurt is het tijd voor een frisse start in een gloednieuw gebouw.

Tijdperk van groei en innovatie

Het nieuwe kantoor in het Donna-gebouw weerspiegelt niet alleen de ontwikkeling van FLOWSPARKS, maar sluit ook perfect aan bij de innovatieve stijl en visie van het bedrijf. Met een team van meer dan vijftig collega’s in Nederland en België ondersteunt FLOWSPARKS zijn klanten al meer dan 25 jaar bij het autonoom ontwikkelen van e-Learning. FLOWSPARKS’ Authoring Tool bestaat uit e-Learning templates die didactisch, grafisch en technisch onderbouwd zijn. Dit biedt klanten volledige autonomie in het maken en updaten van digitale trainingen.

Bovendien verzorgen de FLOWSPARKS’ LMS en FastPass de distributie, rapportage en administratie van e-Learning voor verschillende doeleinden. Zo geven ze aan wie de e-learning heeft voltooid, hoelang de persoon erover deed en welke andere modules nog voltooid moeten worden. 

FLOWSPARKS opereert ook als een e-Learning dienstverlener, waarbij iedere klant een Customer Success Coach krijgt toegewezen. Deze coaches zijn het centrale aanspreekpunt voor alle didactische en technische vragen. Hun expertise is uitgebreid en zij kunnen klanten helpen bij het behalen van de beste leerresultaten in FLOWSPARKS.

Hybride werkomgeving

De verhuizing betekent niet alleen een nieuwe fase in de groei en ontwikkeling van FLOWSPARKS, maar ook een modernere benadering van werken die perfect aansluit bij de huidige trends van flexibiliteit en samenwerking. Het bedrijf creëert een hybride werkomgeving waarbij collega’s een eigen werkplek en de mogelijkheid hebben om op afstand te werken, waardoor een ideale balans wordt bereikt. Deze stap benadrukt FLOWSPARKS' toewijding aan het bevorderen van samenwerking en plezier onder collega's, terwijl het een stimulerende werkomgeving creëert die zowel professionele groei als onderlinge verbondenheid bevordert.

Cédric Herregodts, CEO van FLOWSPARKS, deelt enthousiast: "We zijn enorm verheugd met deze stap. De overgang naar het Donna-gebouw op Strijp-S toont onze voortdurende groei en benadrukt onze toewijding aan innovatie. Bovendien hechten we veel waarde aan een positieve werkomgeving voor ons team, en deze nieuwe locatie zal daar zeker aan bijdragen."

Inspirerende werkomgeving

Donna, een opmerkelijk nieuw gebouw op Strijp-S, staat bekend als een dynamische plek waar wonen, werken, retail en horeca samenkomen. Het Donna-gebouw, gelegen naast het Klokgebouw en tegenover het bruisende Ketelhuis, is eind 2023 opgeleverd. Met een indrukwekkende oppervlakte van 12.500m² biedt Donna een inspirerende werkomgeving voor ondernemers die streven naar groei. Het gebouw is voorzien van moderne faciliteiten, waaronder een koffiebar op elke verdieping, twee grote ontspanningsruimtes, diverse vergaderfaciliteiten en een gastvrije ontvangstbalie bij binnenkomst.

Benieuwd hoe het nieuwe kantoor er uit zal zien? Vanaf maandag 4 maart 2024 ben je van harte welkom om eens langs te komen! Het nieuwe officiële adres: Philitelaan 57, 5617 AK Eindhoven (FLOWSPARKS bevindt zich op de tweede verdieping).

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie