Financieren.nl gelanceerd met grote ambities

Financieren.nl gelanceerd met grote ambities

Redactie Baaz

Het nieuwe financieringsplatform Financieren.nl gelanceerd met de ambitie om de grootste bemiddelaar in zakelijke vastgoedfinancieringen in Nederland te worden. Arjen Hoek, oprichter en eigenaar van vastgoed bemiddelingsplatform Domicus, heeft deze stap genomen om vastgoedbeleggers nog beter van dienst te zijn.

 

Arjen Hoek heeft na een succesvolle carrière bij o.a. Microsoft de keuze voor het ondernemerschap gemaakt en is zich gaan richten op het bemiddelen in off-market vastgoed. Hoek legt uit: “Na jarenlang internationale bedrijven te hebben geadviseerd over online succes, besloot ik zelf de stap naar ondernemerschap te zetten. Naast mijn werk was ik al actief in de vastgoedsector en wilde deze twee dingen gaan combineren. Ik heb dit gedaan door in 2023 Domicus.nl op te richten. Dit pakte erg goed uit en al snel vroegen onze klanten of we hen konden helpen bij het vinden van passende financieringen voor hun recent verworven objecten.”

Hoewel de meeste klanten van Domicus vastgoed contant aanschaffen (zonder financiering), wordt er op enig moment toch vaak gekozen voor financiering om een hefboom te creëren: “Onze toegevoegde waarde bleek steeds duidelijker bij het vinden van geschikte financieringen en constructies. Daarom hebben we besloten dit in een apart label onder te brengen. Dit geeft duidelijkheid voor de klant, brengt focus en stelt ons in staat om ons team verder uit te bouwen.”

Financieren.nl begrijpt de complexiteit van vastgoedfinancieringen. Met grondige kennis van de sector en directe lijnen naar alle Nederlandse vastgoedfinanciers streeft Financieren.nl naar een efficiënte en betrouwbare service. Naast de traditionele banken en verhuurhypotheken heeft Financieren.nl ook toegang tot niet-bancaire financiering uit fondsen, family offices en crowdfunding. 

Financieren.nl

Hoek benadrukt: “Wij zijn geen traditionele financieringsbemiddelaar. Als actieve vastgoedbeleggers weten we wat er nodig is om goede financieringen te regelen. Dit gaat verder dan alleen de laagste rente. Onze aanpak is hands-on en gericht op resultaat. We denken altijd in oplossingen en mogelijkheden, iets wat in deze tijden zeker nodig is. Met Financieren.nl willen we vastgoedbeleggers ontzorgen en ondersteunen bij hun financieringsbehoeften."

Financieren.nl onderscheidt zich door de combinatie van ijzersterke online marketing, praktische kennis, ervaring en een uitgebreid netwerk binnen de vastgoedsector. De dienstverlening gaat verder dan alleen advies; Financieren.nl bemiddelt daadwerkelijk bij vastgoedfinancieringen, waardoor klanten volledig worden ondersteund gedurende het hele financieringstraject. Dit is een antwoord op de groeiende vraag naar specialistische (her)financieringsoplossingen in een dynamische markt.

Hoewel dergelijke dienstverlening niet nieuw is, zijn de ambities van Financieren.nl duidelijk: “We willen de grootste bemiddelaar worden in vastgoedfinancieringen in Nederland”, aldus Hoek.

Bekijk de website: financieren.nl

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie