Ficsus.nl

Ficsus.nl

Redactie Baaz
ZZP’ers willen eenvoudig en snel online boekhouden. Zo houden ze tijd over voor wat écht belangrijk is: het ondernemen. Randzaken als boekhouden, administratie, urenregistratie en rittenadministratie moeten eenvoudig en gemakkelijk zijn. De tijd die hieraan besteed wordt is duur, want niet te factureren bij de klant.

Eenvoudig en snel betekent feitelijk dat er werk uit handen wordt genomen. Werk dat je eenvoudig zelf kunt doen doe je bij ons ook zelf. Hier betaal je dus ook niet voor. Denk hierbij aan het invoeren van een bonnetje (via je smartphone, terwijl je bij wijze van spreken nog bij de kassa staat). Het gedeelte waar je boekhoudkundige kennis voor nodig hebt doet Ficsus.nl voor je. Zoals het doen van de juiste BTW-aangifte, het (automatisch) opleveren van de actuele balans, of het (automatisch) opleveren van de actuele winst- en verliesrekening. Met andere woorden: de eenvoud zit hem in het feit dat je slechts de inkomsten en uitgaven invoert zoals en zodra je ze hebt, waarna het boekhoudprogramma van Ficsus.nl ervoor zorgt dat ze op de juiste manier fiscaal verwerkt worden.

Het boekhoudprogramma is geschreven in eenvoudige taal. Je wilt als ZZP’er namelijk niet bezig zijn met ingewikkelde termen als ‘journaalpost’, ‘beginbalans’ of ‘memoriaal boeking’. Op een eenvoudige wijze begeleidt Ficsus.nl je door je boekhouding Je zult ervaren dat online boekhouden niet moeilijk is. Dat is eenvoud, dat is Ficsus.nl. 

Ga naar www.ficsus.nl/registreren en ervaar dat online boekhouden bij Ficsus.nl echt heel makkelijk is. Probeer het 35 dagen gratis en geheel vrijblijvend uit. Je zit nergens aan vast! Vind je het zo makkelijk als wij denken dat het is, net zoals de duizenden ZZP’ers die je voorgingen, dan zet je het gratis proefabonnement om in een betaalde variant (slechts 12,50 per maand, geen verrassingen of modules) en ga je direct verder met je online boekhouding. Onze klanten beoordelen ons niet voor niets met het cijfer 9,3. Je online boekhouding begint bij Ficsus.nl.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie