Familieplezier gecombineerd met geweldige deals: een outletcentrum is voor iedereen

Familieplezier gecombineerd met geweldige deals: een outletcentrum is voor iedereen

Redactie Baaz

1 juni, is het de internationale Dag van de Ouders. Het is een dag waarop alle ouders ter wereld geëerd worden voor de geweldige toewijding aan hun kinderen. De Verenigde Naties heeft deze speciale dag ingesteld om ouders in het zonnetje te zetten en te laten zien hoe belangrijk ze zijn. En wat is er nu een betere manier om deze speciale dag te vieren dan met een uitstapje naar een plek waar het hele gezin kan genieten?

Familievriendelijke bestemming

Outletcentra zijn meer dan alleen winkelbestemmingen; ze zijn eigenlijk gemaakt met het hele gezin in gedachten. Van activiteiten tot kindvriendelijke eetgelegenheden en winkels speciaal voor kinderen, deze centra bieden een complete ervaring die gericht is op het plezier en het gemak van gezinnen. 

Veilige omgeving 

Terwijl ouders op zoek gaan naar geweldige deals en trendy items, worden kinderen vermaakt met speciale activiteiten die speciaal voor hen zijn ontworpen. Outletcentra streven ernaar om een omgeving te creëren waar gezinnen kunnen genieten van quality time samen, terwijl ze tegelijkertijd kunnen profiteren van geweldige aanbiedingen en een stressvrije winkelervaring. 

Waar de plaatselijke winkelstraat of de grote stad vaak heel druk en onoverzichtelijk zijn, is een outletcentrum juist goed beveiligd en overzichtelijk. Er zijn duidelijke ingangen, er is camerabeveiliging en er loopt security rond, zo is de kans dat jouw kind wegloopt of zoekraakt een stuk kleiner dan in een drukke winkelstraat. 

Vermaak 

Daarnaast is er in een outletcentrum voor elk gezinslid iets te beleven door het brede scala aan winkels, restaurants en entertainmentopties. Veel outletcentra bieden namelijk speciale evenementen en activiteiten aan die zijn ontworpen om families te vermaken en te laten genieten van een dagje uit. 

Marcel Herben, Center Manager van Amsterdam The Style Outlets, zegt hierover: "We begrijpen dat gezinnen ons centrum vaak bezoeken om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en echt een dagje uit te beleven, waarbij ze mooie herinneringen kunnen creëren. Daarom organiseren we regelmatig activiteiten die leuk zijn voor zowel jong als oud. Op dit moment verwelkomen we elke zaterdag een mega influencer in het centrum voor een meet & greet, wat een geweldige kans is voor kinderen en tieners om hun favoriete influencers te ontmoeten en een onvergetelijke ervaring op te doen."

 

LEES OOK: Outlet shoppen of uitverkoop shoppen?

LEES OOK: Heroverweeg de work-life balance

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie