Facebook voor BlackBerry al 1 miljoen keer gedownload

Facebook voor BlackBerry al 1 miljoen keer gedownload

Redactie Baaz
Het aantal downloads van de Facebook-applicatie voor BlackBerry-smartphones heeft de n miljoen overstegen. Dat meldt Research In Motion (RIM).

Bij de introductie van de Facebook-applicatie voor BlackBerry-smartphones waren we ervan overtuigd dat consumenten de meerwaarde van sociale netwerken met mobiliteit zouden inzien. Met ruim n miljoen downloads is onze verwachting nu werkelijkheid geworden, zegt Mark Guibert, vicepresident Corporate Marketing van RIM. Deze mobiele applicatie maakt het voor Facebook-gebruikers nog eenvoudiger om overal en altijd contact te houden met wie ze maar willen."

Push mail
Gebruikers van de Facebook-applicatie voor BlackBerry-smartphones kunnen draadloos berichten, fotos, pokes en wall posts versturen en bekijken. De uitgebreide applicatie functioneert onafhankelijk van de browser. De toepassing verstuurt automatisch meldingen naar de BlackBerry-smartphones van de Facebook-gebruikers wanneer vrienden en collegas ze memos, wall posts of pokes hebben gestuurd. Met de applicatie kunnen gebruikers een foto nemen, deze uploaden naar de site en voorzien van captions en tags. Daarnaast is het mogelijk om snel en eenvoudig vrienden uit te nodigen, events en fotoalbums te beheren, en onderweg de status aan te passen.

 


 

De softwareapplicatie is gratis te downloaden van www.facebook.com/blackberry en van www.blackberry.com/go/facebook, of met een BlackBerry-smartphone vanaf m.facebook.com of mobile.blackberry.com.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie