Exact neemt ProQuro over

Exact neemt ProQuro over

Redactie Baaz
Exact breidt zijn aanbod uit met de overname van procurement-softwarespecialist ProQuro. Met de toevoeging van de inkoopmanagementoplossingen van ProQuro kunnen klanten van Exact hun financiële en inkoopprocessen integreren. Hierdoor krijgen ze meer overzicht van hun uitgaven.

Reactie ProQuro

'Dit is een mooie stap voor ProQuro en voor onze klanten', vertelt Roy de Brouwer, co-founder van ProQuro, over de overname. 'Nu we onderdeel zijn van Exact, kunnen we ons sterker richten op innovatie. Zo maken we de voordelen van professioneel inkoopmanagement beschikbaar voor bedrijven van elke omvang. Met ProQuro beheersen ze hun uitgaven met geautomatiseerde goedkeuringsprocessen, verbeterde compliance, geoptimaliseerde inkoopworkflows en duidelijke zichtbaarheid van de uitgaven.'

Controle over inkoopproces

De oplossing van ProQuro biedt gebruikers volledige controle over het inkoopproces. Dit gaat van het verzoek om de aankoop van goederen of diensten tot het ontvangst daarvan, en tot slot de betaling van de factuur. Grotere organisaties hebben vaak een speciale afdeling die zich bezighoudt met professioneel inkoopmanagement. De technologie van ProQuro maakt dezelfde voordelen beschikbaar voor middelgrote bedrijven.

Effectief inkopen bij Exact

'Effectief inkopen is een essentiële bedrijfsbehoefte. De aanpak van veel bedrijven is echter vaak tijdrovend, kostbaar, foutgevoelig en inefficiënt', aldus Phill Robinson, CEO van Exact. 'Het is zeker ook voor het MKB van belang dat uitgaven beheersbaar zijn. Dankzij deze overname bieden we de oplossing om dat efficiënt te doen. Relatief kleine kostenbesparingen kunnen in de loop van de tijd een aanzienlijk voordeel opleveren en bijdragen tot een verbetering van de bedrijfswinst.'

Exact-klanten kunnen direct gebruikmaken

Exact-klanten kunnen direct gebruikmaken van ProQuro, omdat de software integreert met Exact Financials, Exact Globe en Exact Online. De komende maanden wordt gewerkt aan een nauwere integratie van ProQuro in het productportfolio van Exact. Daarnaast blijven de ProQuro oplossingen als losstaande producten verkrijgbaar.

Uitgebreid verder lezen over Exact? Haal de aanstaande Baaz magazine in huis en lees het interview met CEO Phill Robinson. 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie