Erasmus Collegereeks: Succes
Slotcollege Erasmus Collegereeks: Succes

Erasmus Collegereeks: Succes

Redactie Baaz
Wie droomt er in deze tijden niet van? Succes. 13 juni staat de maandelijkse bijeenkomst van de Collegereeks in het teken van succes.

De bijeenkomst belooft geen middag te worden waar twee experts je even uitleggen hoe je succes bereikt. Lijstjes met tips vind je op internet genoeg, deze middag van de Erasmus Collegereeks worden vragen opgeworpen als ‘Hoe belangrijk is de ondernemer voor het succes van een organisatie? Waar ligt de basis voor succes in een organisatie? En: Hoe wordt succes niet incidenteel maar structureel?’

Boegbeeld

Ook wordt er ingegaan op de ontwrichtende werking die succes kan hebben binnen je organisatie, bijvoorbeeld wanneer alleen het boegbeeld van het bedrijf met de eer strijkt van het succes dat door velen is gerealiseerd.

Sprekers

Net als tijdens de eerdere bijeenkomsten is het woord aan twee interessante sprekers., namelijk Coen van Oostrom (oprichter OVG) en Prof. Dr. Philip Hans Franses (Decaan Erasmus School of Economics, hoogleraar Econometrie en hoogleraar Marketing Research).

Praktische info

Het college vindt plaats op 13 juni 2013, van 16.00 tot 19.00 uur in het J-gebouw van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Wil je deelnemen aan dit of een volgend college of wil je meer weten over de reeks? Kijk dan op de website van de Erasmus Collegereeks.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie