Emirates vliegt vanaf deze zomer driemaal per dag naar Dubai vanaf Amsterdam
Emirates vliegt vanaf deze zomer driemaal per dag naar Dubai vanaf Amsterdam

Emirates vliegt vanaf deze zomer driemaal per dag naar Dubai vanaf Amsterdam

Redactie Baaz

Dubai en populaire bestemmingen uit het Emirates netwerk nog beter bereikbaar voor reizigers vanuit Amsterdam

Emirates vliegt vanaf 1 juli driemaal per dag tussen Amsterdam en Dubai. De extra vlucht brengt de activiteiten van Emirates naar 21 vluchten per week. Voor reizigers die van of via Amsterdam vliegen, worden Dubai en andere bestemmingen uit het Emirates netwerk nog toegankelijker.

Emirates verhoogt deze zomer de vluchtfrequentie van en naar Dubai vanwege een sterke stijging van de vraag naar vliegreizen van en via de metropool. Zowel zakelijke als toeristische reizigers die Dubai als eindbestemming hebben of reizen naar populaire bestemmingen in Azië, Australië en Afrika kiezen voor Emirates. 

“Wij zijn erg blij dat wij met onze moderne vloot van Boeing 777 en A380 toestellen nog meer reizigers naar Dubai kunnen brengen. Ook nu weer speelt Emirates in op de vraag vanuit de markt,” vertelt Raymond van der Veer, Country Manager Nederland bij Emirates. “Wij vliegen niet alleen de zakelijke reiziger naar Dubai of andere belangrijke zakencentra zoals Singapore, Bangkok of Kaapstad. Dankzij de extra vluchtcapaciteit deze zomer kunnen wij ook de vakantieganger naar de meest populaire bestemmingen brengen.”

Comfort, gemak en gastvrijheid

Emirates heeft een hypermoderne vloot van Boeing 777 en A380 toestellen. Kenmerkend zijn het comfort, het gemak en de gastvrijheid die Emirates als geen ander met zijn internationale en meertalige crew en vele vliegbewegingen biedt. Met deze verbinding tussen Amsterdam en Dubai slaat de luchtvaartmaatschappij met recht een brug tussen oost en west. In Dubai hebben reizigers grote keuze uit vluchten richting populaire vakantiebestemmingen als Thailand, Bali, de Malediven, Mauritius en Zuid-Afrika. 

Korte overstaptijden

De vluchten tussen Amsterdam en Dubai bieden reizigers volop flexibiliteit. Reizigers kunnen hun vluchttijd beter afstemmen op de vertrektijd van hun aansluitende vlucht, waardoor onnodig lange overstaptijden worden vermeden. Een volledig overzicht van de vluchten tussen Amsterdam en Dubai staat online.

Ontdek Dubai

Dubai is naast zakencentrum en hub naar de rest van de wereld ook een vakantiebestemming die reizigers van alle achtergronden, leeftijden en budgetten veel te bieden heeft. De hypermoderne stad staat bekend om zijn skyline van futuristische gebouwen, winkelcentra, exclusieve hotels en veel meer. Dubai heeft ook een andere, niet minder interessante kant: de oude stad met zijn kleine straatjes en musea waar de historie tot leven komt. Avontuurlijke excursies naar het achterland met de woestijn staan garant voor een onvergetelijke kennismaking met het authentieke leven in deze regio. Zonaanbidders kunnen vrijwel het gehele jaar in Dubai terecht voor een vakantie met zon, zee en strand. 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie