Elektrische laadpalen voor De Bazaar Beverwijk
De nieuwe Duo laadpaal

Elektrische laadpalen voor De Bazaar Beverwijk

Redactie Baaz

Vanaf deze week kunnen bezoekers van De Bazaar Beverwijk hun elektrische auto's opladen bij gloednieuwe duo laadpalen op P0

Elektrische laadpalen zorgen voor stap naar een duurzamere Bazaar

De laadpalen hebben een laadvermogen van 22 kW en bieden in totaal 22 laadpunten. Dit is een belangrijke stap voor De Bazaar, dat hiermee een belangrijke bijdrage levert aan het verduurzamen van mobiliteit

Groter plan

De nieuwe laadpalen maken deel uit van een groter plan van De Bazaar om te investeren in duurzaamheid en groene energie. De OSTRA laadpalen geven een mooi en uniform beeld en voldoen aan alle heden ten dagen gestelde technische en functionele eisen. De palen zijn bovendien eenvoudig in gebruik en zorgen voor een snelle en veilige lading van elektrische auto's.

Vernieuwing

Maar dat is niet alles. Ook de 7 duo laadpalen op P4 zijn vernieuwd en samen met de twee laadpunten op P6 heeft De Bazaar nu in totaal 38 laadpunten. Samen met haar bijna 3.000 zonnepanelen en bijna 90% recyclebare afvalstromen maakt deze nieuwe investering De Bazaar tot een van de grootste en meest duurzame special retail gebieden van Nederland.

"We zijn erg trots op deze investering in duurzaamheid", aldus een woordvoerder van De Bazaar. "We zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en willen graag een voorbeeld zijn voor andere winkelcentra en bedrijven. Met deze nieuwe laadpalen bieden we onze bezoekers niet alleen meer comfort en gemak, maar dragen we ook bij aan een betere toekomst voor ons allemaal."

Bezoekers van De Bazaar kunnen de nieuwe laadpalen vanaf deze week gebruiken. De laadplekken zijn met groene vlakken gemarkeerd en de rijroute op de parkeerterreinen wordt met het laadsymbool aangegeven.

Elektrisch

Over De Bazaar

De Bazaar Beverwijk een verrassende combinatie van 1200 winkels, kramen, outlets en horeca uit alle delen van de wereld. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar staat De Bazaar in de top 3 van meest populaire dagtrips. De Bazaar is elk weekend tussen 10:00 en 18:00 uur geopend.

Info over: De Bazaar

Meer artikelen over duurzaamheid

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie