Eigenaars Scheveningse Pier zoeken ondernemers

Eigenaars Scheveningse Pier zoeken ondernemers

Redactie Baaz

Het lijkt erop dat de geplande opening van De Pier in Scheveningen deze zomer doorgaat. De nieuwe eigenaars van de Pier zijn op zoek naar ondernemers die zich op de vernieuwde Pier willen vestigen.

De Pier tegenover het Scheveningse Kurhaus ligt er nu nog verlaten bij, maar dit jaar moet de iconische toeristenattractie weer open gaan voor het publiek. De hele Pier wordt onder handen genomen en verbouwd en daar horen natuurlijk ook frisse ondernemingen bij. Voor de laatst beschikbare units op de vernieuwde Pier zijn de uitbaters nog op zoek naar enthousiaste ondernemers die zich graag vestigen in wat ze hopen dat dé toeristische attractie wordt dit zomerseizoen.

Horeca, kunst & cultuur

Marius van der Werff wil dat De Pier wordt ‘omgetoverd tot een uniek centrum voor een internationaal en gevarieerd publiek.’ Dit wil hij bereiken met een combinatie van vaste en tijdelijke horeca , kunst en cultuur. Denk hierbij aan restaurants, maar ook foodtrucks en stands. Ook moet De Pier geschikt worden voor evenementen en een plek worden waar pop-up stores verschijnen. Ondernemers die interesse hebben zich te vestigen op de vernieuwde Pier kunnen zich tot 1 april 2015 hun ondernemingsplan inzenden.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie