Een jaar lang gratis in een elektrische Carver rijden ?

Een jaar lang gratis in een elektrische Carver rijden ?

Redactie Baaz

Bestuurders van fietsen, scooters, auto’s en alles ertussenin maken sinds kort kans op een mooie prijs: een jaar lang gratis een Carver leasen. Met een online winactie op Instagram roept Carver bestuurders op hun voertuigen met #hadikmaareencarver en @ride.carver te delen. Met de winactie bouwt Carver verder aan haar missie rijdend Nederland met het duurzame stadsvoertuig kennis te laten maken.

Op Instagram roept Carver bestuurders op om beelden van hun vertrapte fiets, verroeste scooter of onhandige auto te delen. Het liefst op een zo ludiek mogelijke manier. Met de winactie biedt Carver deelnemers de kans hun oude voertuig een jaar lang te vervangen door een veel leuker alternatief: een volledig elektrische Carver.

Smile all the way


Met de winactie wil Carver één ding vooral duidelijk maken: het is het leukste voertuig om van a naar b te komen. Daarmee sluit het naadloos aan op de boodschap van hun nieuwe campagne die onder ‘Smile all the way’ het gezicht van het Nederlandse woon-werkverkeer moet transformeren. Die boodschap komt niet uit de lucht vallen: al in 2003 werd het voertuig met veel enthousiasme en een grote grijns ontvangen door de presentatoren van Top Gear, die onder andere het unieke kantelsysteem roemden. Dat was de Carver One, de opa van de vernieuwde Carver die sinds 2019 op de weg rijdt. De hedendaagse Carver biedt ruimte voor twee personen, is 100% elektrisch, perfect voor korte ritten en daarmee helemaal ingericht op de uitdagingen van deze tijd. 

Winactie via InstagramMeedoen met de actie kan door je onhandige/vervuilende/verroeste voertuig te delen met #hadikmaareencarver en @ride.carver in je story op Instagram. De winactie loopt tot 15 augustus. Daarna wordt de winnaar gekozen. Verdere berichtgeving volgt via de socialmediakanalen van Carver. Wie alvast een Carver wil ervaren, kan een proefrit boeken via www.carver.earth.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie