Een hotspot als klantenservice

Een hotspot als klantenservice

Redactie Baaz

Hoe ziet de ontvangsthal van uw kantoor er uit? Er staan vast een paar comfortabele banken, een leestafelen wat rustgevend groen. Wilt u klanten en relaties een extra plezier doen, zet dan ook een WiFi-hotspot neer.

Net voor of na een afspraak zijn de typische momenten waarop bezoekers aan een kantoor graag even hun laptop erbij pakken. Snel nog even iets opzoeken of misschien een kort verslag intikken. Vaak is het handig om online te kunnen gaan, maar de meeste gebruikers hebben geen mobiel internet - of het is tergend langzaam.

Een andere situatie: u zit samen met een zakenrelatie in een vergaderkamertje, notebook op tafel. En van u wil even iets op internet laten zien of wellicht een document downloaden om samen aan te werken.Zou het niet lekker zijn als er voor gasten(ook) draadloos internet beschikbaar is, dat direct werkt? Geen gedoe met kabeltjes en de beveiliging van het vaste netwerk.

SMC Hotspot Gateway
Leverancier SMS mikt met hun EliteConnect Wireless Hotspot Gateway precies op dit probleem. De Gateway is een alles-in-een oplossing, die makkelijk en beveiligd internettoegang biedt met hoge snelheid voor meer dan honderd gebruikers. Het is ontworpen voor het MKB, hotellobby's en cafés. Zet er een op kantoor en u geeft relaties en flexwerkers eenvoudig toegang tot snel internet, zonder dat u uw interne (draadloze) netwerk vrij hoeft te geven.Het is mogelijk gebruik van het netwerk af te laten rekenen via de meegeleverde printer. De Hotspot Gateway biedt ook een zogenaamde zero client reconfiguration, wat in het kort er op neer komt dat klanten niet eerst allerlei instellingen in hun notebook hoeven aan te passen om online te kunnen. Gewoon de hotspot selecteren en klaar.
 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie