Een grotere TCL Collection

Een grotere TCL Collection

Redactie Baaz

Een grotere TCL XL Collection voor een totale bioscoopachtige onderdompeling vanuit de woonkamer.

Om een nog completere thuisbioscoop ervaring vanaf de bank te bieden, breidt TCL ook zijn TCL XL Collection uit (inclusief alle tv-modellen boven de 65-inch en tot 98-inch). Met meer opties en nieuwe schermformaten in Europa maakt de XL-reeks een totale bioscoop ervaring mogelijk vanuit het comfort van de woonkamer, zonder enig verlies aan details. Als voorbeeld brengt TCL in Europa een XL 85-inch Mini LED C84-model met een centrale voet om op elk klein oppervlak te passen en gemakkelijk te integreren in alle interieurs.

Een geoptimaliseerde en soepelere ervaring voor alle game liefhebbers.

TCL is een zeer actieve speler in de gamingsector en biedt gamers schermen van hoge kwaliteit en eindeloze speelmogelijkheden om hun game-ervaring te verbeteren. 

Voor de serieuze gamer gaat TCL een stap verder met de nieuwe C-serie, uitgerust met krachtige functies die speciaal zijn geoptimaliseerd voor de gaming community. Met een native 144Hz refresh rate, 240Hz Game Accelerator en een lage input lag (tot 5,67ms), kunnen gebruikers genieten van een ultra-vloeiende beeldkwaliteit bij games zonder de angst dat het beeld hapert of frame fouten. Daarnaast maakt de nieuwe Game Master Pro 2.0-modus het mogelijk om geavanceerde weergave- en technologie-instellingen te ontgrendelen, speciaal ontwikkeld voor uitzonderlijke games. Met ondersteuning voor meerdere HDR-formaten, zoals Dolby Vision IQ en HDR10+, kunnen TCL tv's zich bovendien aanpassen aan vrijwel elke gaming source. Tot slot maakt ADM FreeSync-technologie naadloze, artefactvrije gameplay mogelijk door realtime te synchroniseren met elke verversingssnelheid van de gameconsole of computer.

TCL new series

Nieuwe TCL Soundbars bieden een premium betaalbare en indrukwekkende thuisbioscoop ervaring

Toegewijd aan de diversificatie van zijn productlijn, biedt TCL ook nieuwe audioproducten om te combineren met zijn tv’s en om de geweldige beeldprestaties te evenaren, zodat gebruikers een thuisbioscoop ervaring van echte bioscoopkwaliteit krijgen.

Dit voorjaar lanceert TCL Europe zijn nieuwe S64 Series Dolby Audio Soundbars:

  • De nieuwe S642W, een 2.1 kanaals hoogwaardige soundbar met draadloze subwoofer en met 200W vermogen.
  • De nieuwe S643W, een 3.1 kanaals hoogwaardige soundbar met draadloze subwoofer en 240W audiovermogen.

Deze nieuwe modellen hebben een slank en gestroomlijnd ontwerp, bevatten HDMI 1.4 met ARC en worden ook aangedreven door DTS Virtual:X en Bluetooth 5.3.

Ga voor meer informatie over de producten en technologie van TCL naar www.tcl.com.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie