E-learningtool voor webwinkeliers
Webshop Heroes biedt gratis lessen

E-learningtool voor webwinkeliers

Redactie Baaz

Via de gratis e-learningtool van Webshop Heroes kunnen webwinkeliers meer te weten komen over onderwerpen als zoekmachine-optimalisatie.

Webshop Heroes lanceert e-learningtool

Webwinkeliers kunnen voortaan gratis online lessen volgen via Webshop Heroes, een nieuwe e-learningtool. Via de tool leert men over kennisonderwerpen als zoekmachine-optimalisatie, productpresentatie en wet- en regelgeving.
 
De lessen zijn tot stand gekomen samen met verschillende bedrijven. Zo doen DHL, ICT Recht, Byte en Stichting Webwinkelkeur mee. 

Onderschatting

Volgens Vincent van Lettow, de initiatiefnemer van Webshop Heroes, onderschatten ondernemers hoe omvangrijk het is om een webshop te runnen. 'Daardoor stopt meer dan de helft van de webshops binnen vier jaar. Dat is zonde van de tijd en energie die je in je shop hebt gestopt.' 

Behoefte aan kennis

Uit onderzoek van Webshop Heroes is gebleken dat veel webwinkeliers onbewust onbekwaam zijn op veel deelgebieden waar je als webshophouder mee te maken krijgt. Zo weten ze niet hoe ze goed gevonden kunnen worden door zoekmachines. Ook op het gebied van SEA, productpresentatie en logistiek is er behoefte aan kennis. 

Webapplicatie e-learningtool

Via de webapplicatie van Webshop Heroes, beschikbaar via desktop, tablet en mobiel, kunnen gebruikers een gratis account aanmaken. Daarmee kunnen zij hun scores inzien en hun voortgang volgen. De lessen duren tussen de vijf en tien minuten.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie