Dunkin’ Donuts zoekt ondernemers voor Nederlandse vestigingen
Dunkin' Donuts komt naar Nederland

Dunkin’ Donuts zoekt ondernemers voor Nederlandse vestigingen

Redactie Baaz

Je leest het goed: Dunkin’Donuts komt naar Nederland. En niet met een of twee kleine vestigingen, nee, de keten wil door heel Nederland winkels gaan uitbaten. Het zoeken is nu naar franchise-ondernemers die een restaurant willen openen.

Het in 1950 opgerichtte Dunkin’ Donuts geldt als een van de belangrijkste koffie- en bakkerijketens uit Amerika. Bekend om het brede assortiment aan donuts serveert het met bijna 11.000 restaurants in 33 landen ook bagels, muffins en koffie.

Het streven van Dukin Donuts is om zijn aanwezigheid in Europa te verstevigen, want als het bedrijf één ding wil is het wel wereldwijd blijven groeien. ‘Nederland betekent een enorme kans voor Dunkin’ Donuts,’ stelde Jeremy Vitaro, vice-president International Development van Dunkin' Brands. ‘Wij zijn van mening dat onze waardepropositie – hoogwaardige voedselproducten en dranken, in een vriendelijke omgeving, met een snelle bediening en tegen een goede prijs – consumenten in het hele land zal aanspreken.’

Vanuit de groeiwens zoekt het nu naar gekwalificeerde franchisenemers die een eigen vestiging willen uitbaten in een van de grote steden van ons land, te beginnen met Amsterdam. ‘De ideale franchisenemer-kandidaat heeft een sterke financiële achtergrond, gedegen kennis van de lokale consumentenmarkt, een bewezen staat van dienst en succes in de horeca, en de wens om in de komende jaren minimaal 20 tot 25 Dunkin’ Donuts restaurants te ontwikkelen in hun marktgebied’, aldus het eisenlijstje van het bedrijf.

Op 7 mei om 17.00 uur (lokale tijd) vindt er een webinar plaats waar meer informatie wordt gegeven over de franchisemogelijkheden.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie