Drie van de vreemdste crowdfundingprojecten dit jaar!

Drie van de vreemdste crowdfundingprojecten dit jaar!

Redactie Baaz

Het afgelopen jaar zijn er weer veel crowdfundingprojecten gestart. Serieuze projecten, grappige projecten, bizarre projecten en leuke projecten.

Fundwijzer stelde een lijstje van de meest bizarre en grappige crowdfundingprojecten van 2017 samen. Deze lijst is gebaseerd op de op Fundwijzer opgenomen platformen. Dit is de top 3 van de meest opvallende projecten:

Nieuw Bakwand Chique Frietzaak

Voor de aanschaf van een nieuwe bakwand door de Vlaamse Frietboetiek in Hilversum werd via het platform Funding Circle € 8.000 aan financiering gevraagd. Dit project wist het doelbedrag succesvol op te halen. 

Help Hagerhof Aan Vogeltjes

Kinderboerderij Hagerhof in Venlo startte een crowdfundingcampagne voor nieuwe vogeltjes. Als gevolg van een inbraak waren de vogeltjes gestorven waarna gevraagd werd om donaties voor de aanschaf van nieuwe vogeltjes. In totaal is 4,5 keer het gevraagde bedrag van € 250,- op gehaald op het platform 4just1.

De pantoffelprinses

De campagne van Catheleyne Caramba om haar bedrijf te starten op het gebied van handgemaakte pantoffels. De droom van vroeger over het sprookje van de prinses die alleen op pantoffels wilt lopen wordt voor haar werkelijkheid door succesvol € 10.550,- op te halen op Voordekunst.

Benieuwd naar zeven andere bizarre projecten? Klik dan hier...
 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie