Donkervoort en Atrium verlengen partnerschap voor Donkervoort Wear

Donkervoort en Atrium verlengen partnerschap voor Donkervoort Wear

Redactie Baaz

Donkervoort-rijders hebben keer op keer bewezen dat ze in staat zijn volgas te leven, op hun eigen kompas, zonder dat ze zich door anderen de wet laten voorschrijven. Door de verlenging van de samenwerking van Atrium House of Brands (Only for Men) en Donkervoort kunnen ze nu uiting blijven geven aan die leefwijze, zelfs op momenten dat ze hun auto niet bij zich hebben.

Donkervoort Wear begon de samenwerking met Atrium vijf jaar geleden. Na veel positieve reacties van zowel Donkervoort-rijders als -liefhebbers is de succesvolle ride nu met tien jaar verlengd.
In dat decennium zal Donkervoort Wear zich richten op groei in Noord-Europa. Op de Nederlandse en Belgische markt is het merk al sterk aanwezig, in de komende periode zal de focus daarnaast liggen op Frankrijk en Duitsland, waar de positie van Donkervoort Automobielen recent versterkt is.

“Nu we al vijf jaar samenwerken, is de tijd rijp om langer vooruit te kijken,” zegt Denis Donkervoort, managing director van Donkervoort. “Daarmee verzekeren we ons ervan dat eigenaren en fans ook op de lange termijn kunnen genieten van de stijl en kwaliteit van Donkervoort Wear.”

“In de afgelopen vijf jaar hebben we nauw samengewerkt om onze ideeën over stijl, kwaliteit en vakmanschap op één lijn te brengen. Onze klanten en liefhebbers van ons merk hebben ons bovendien in toenemende mate gevraagd om het Donkervoort Wear-assortiment uit te breiden. Daarbij vragen ze om stijl en functionaliteit, zowel in de auto als daarbuiten.”

De ideeën van Only for Men voor Donkervoort Wear komen perfect overeen met Donkervoorts eigen ideeën, met een sterke focus op tijdloze stijl en ongeëvenaarde kwaliteit. “Het is voor ons een logische stap om onze krachten te bundelen met een iconisch sportwagenmerk," zegt Arthur Feenstra, eigenaar van zowel Only for Men als Atrium. “Beide partijen richten zich op mannen die alleen genoegen nemen met het beste, zodat ze optimaal kunnen functioneren en presteren. Daarom combineren we onze liefde voor design en kwaliteit ieder seizoen opnieuw in stijlvolle collecties.”

Net als Donkervoort volgt Atrium zijn eigen weg. De kreukvrije jassen zijn inmiddels uitgegroeid tot iconische (en onmisbare) reiskleding voor talloze Donkervoort-eigenaren in Noord-Europa. De hernieuwde samenwerking leidt tot een uitgebreidere collectie, met oog voor techniek en design. De kleuren voor dit seizoen volgen de tijdgeest, met zwart, antraciet, gebroken wit en geel in het middelpunt.

Het onverwoestbare reisjack is een must-have geworden voor Donkervoort-rijders, zowel binnen als buiten de auto; het is stijlvol, onmiskenbaar sportief en functioneel. Daarnaast zijn er de superstretch-shirts en sweatervesten met hun soepele, stoere stijl.

De collectie van Donkervoort Wear is verkrijgbaar in de Only for Men-winkels, die verspreid over Nederland te vinden zijn. Daarnaast is de collectie te koop via de webstores van Only for Men en Donkervoort. Retailers die geïnteresseerd zijn in de collectie van Donkervoort Wear zijn van harte welkom in de nieuwe showroom van Atrium in Geldermalsen.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie