DKV Mobility klanten vanaf nu toegang tot 10.000 Tesla Supercharger snellaadstations

DKV Mobility klanten vanaf nu toegang tot 10.000 Tesla Supercharger snellaadstations

Redactie Baaz

Klanten van DKV Mobility, Europees B2B-platform voor betaaloplossingen onderweg, hebben nu toegang tot 10.000 Tesla snellaadstations door heel Europa. Het Tesla snellaadnetwerk, met laadsnelheden tot wel 250 kW, is Europa’s grootste en meest betrouwbare netwerk op dit gebied.

 

Tesla Superchargers: Toegankelijkheid voor Elk Merk en Type E-voertuig

Tesla Superchargers, met locaties voor elk merk en type e-voertuig, zijn vindbaar in het 'Charge your Non-Tesla' domein van de Tesla app of met de DKV Mobility app. Deze nieuwe service is tot stand gekomen via het platform van DKV Mobility’s dochteronderneming, GreenFlux, die het complete laadaanbod van DKV Mobility beheert.

“De opname van het Tesla Supercharger netwerk in ons servicepakket sluit naadloos aan op ons bestaande aanbod, waardoor klanten van DKV Mobility nu ook hier zonder enig probleem terechtkunnen”, aldus Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility. “Onze klanten hebben nu ook toegang tot Tesla Superchargers, die geschikt zijn voor elk merk en type e-voertuig. Hierdoor profiteren ze van gebruiksgemak, brede dekking, lage kosten, sneller opladen en de goede laadervaring die Tesla biedt.”

Opladen binnen het Tesla Supercharger netwerk kan alleen met behulp van de Tesla app. Om met een DKV CARD +CHARGE op het Tesla Supercharger netwerk te kunnen laden, moet de bestuurder de volgende stappen doorlopen:

1) Download de Tesla app en maak een Tesla account aan.
2) Via het Tesla Account moet de DKV Mobility klant vervolgens zijn DKV CARD +CHARGE als standaard betaalmiddel instellen.
3) Hiervoor moet de klant zijn naam en DKV CARD +CHARGE nummer in het Tesla account invoeren.
4) Zodra DKV Mobility de handeling heeft bevestigd en goedgekeurd, wordt de DKV CARD +CHARGE voor opladen als standaard betaalmiddel ingesteld.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie