Diverse schepen uitverkocht tijdens SAIL Amsterdam 2015

Diverse schepen uitverkocht tijdens SAIL Amsterdam 2015

Redactie Baaz

SAIL Amsterdam is weer in aantocht! Ook dit jaar biedt NAUPAR weer verschillende tochten aan voor het nautische spektakel, maar de interesse is groot!

Inmiddels zijn er al meerdere schepen van NAUPAR voor alle tochten tijdens SAIL Amsterdam 2015 uitverkocht. Dit internationale, nautische evenement is nog maar een kleine zes maanden van ons verwijderd en de beschikbare plaatsen voor de vaartochten gaan snel.

De schepen

De Stedemaeght, Avanti en Welvaart zijn volledig uitverkocht op alle tochten tijdens SAIL Amsterdam. En één ding is zeker: zij zullen niet de laatste zijn. De interesse in SAIL is ook dit jaar duidelijk zichtbaar, alle nog beschikbare plaatsen voor de vaartochten gaan bijzonder hard. Dus wees er snel bij, want vol is vol!

Beschikbaarheid

SAIL Amsterdam meemaken vanaf het water, mooier kan bijna niet! Wilt u ook graag aanwezig zijn bij dit grootse spektakel? Geen paniek, er staan momenteel nog diverse schepen en arrangementen tot uw beschikking.

SAIL Amsterdam

SAIL Amsterdam vindt om de vijf jaar plaats en in de zomer van 2015 staat de 9e editie gepland. Tijdens SAIL Amsterdam liggen indrukwekkende Tall Ships afkomstig uit alle hoeken van de wereld afgemeerd in de Amsterdamse IJhaven en ook zijn er diverse activiteiten op en langs het water te doen. Honderdduizenden belangstellenden zijn te vinden langs de kade, niemand wilt dit spektakel missen!

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie