Dit is het NETGEAR WAC510 access point

Dit is het NETGEAR WAC510 access point

Redactie Baaz

Hoe creëer je een goed werkend wireless netwerk bij organisaties met weinig technische kennis? Dat moet NETGEAR gedacht hebben met de introductie van de WAC510, een krachtige stand alone access point die gemakkelijk te beheren is met de NETGEAR Insight-app.

De WAC510 is een innovatief, krachtig, app managed access point en beschikt over de meest recente AC Wave 2 technologie voor een zeer betaalbare prijs. De WAC510 ondersteunt tot 128 clients en kent een doorvoersnelheid van 300Mbps (2.4GHz) en 867Mbps (5GHz). Interessant is de dubbele functionaliteit die je aan de WAC510 mee kunt geven, want je kunt routerfunctionaliteiten toevoegen wat weer het plaatsen van een extra router scheelt.

NETGEAR Insight

Voor ieder klein- tot middelgroot kantoor is de WAC510 een betaalbaar, krachtig en eenvoudig te installeren acces point. Beheren van je wireless omgeving is nu niet langer een uitdaging. Met de WAC510 introduceert NETGEAR de Insight-app, bedoeld om de access points te managen. 

Naast dat NETGEAR Insight de uitrol van nieuwe netwerkonderdelen vergemakkelijkt, geeft het je inzicht in je wireless omgeving. Denk aan het aantal clients op je netwerk en de algehele performance. Het geeft je een goed en globaal overzicht over je gehele netwerk zonder dat hier specifieke IT-kennis voor nodig is.

NETGEAR WAC510

NETGEAR WAC510 brengt een hogere snelheid en groter bereik. Implementatie is zeer eenvoudig met directe detectie van apparaten, installatie, monitoring en beheer vanuit de palm van uw hand met de NETGEAR Insight-app.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie