Dit is de Apple Watch

Dit is de Apple Watch

Redactie Baaz

We wisten al dat de Apple Watch kwam, alleen nog niet wanneer. Nu wel, want vanaf eind april kunnen in ieder geval enkele Europese landen de smart watch van Apple aanschaffen.

Zoals we al wisten komt de Apple Watch in drie smaken: Apple Watch, Apple Watch Sport en Apple Watch Edition. De Apple Watch komt in twee uitvoeringen: een 38mm-model voor 649 euro en een 42mm brede uitvoering voor 699 euro. Ook instapper Apple Watch Sport komt in dezelfde twee uitvoeringen en kost respectievelijk 399 en 449 euro. De Apple Watch Edition is een premium uitvoering met een behuizing van 18-karaats goud en kent een starprijs van maar liefst 11.000 euro.

Functies

Naast uiteraard de tijd en apps die je op de Watch kunt plaatsen (denk aan Uber en Instagram bijvoorbeeld), bevat de watch ook een pedometer en een led die je hartslag bijhoudt. Waarschijnlijk volgen aankondigingen van apps die de Watch ondersteunen zeer binnenkort.

Beschikbaarheid

Vooralsnog staat de datum van release op 24 april in Europa. Dit geldt in ieder geval voor het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk. Over Nederland is nog niets bekend gemaakt, maar we verwachten dat Nederland snel zal volgen.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie