DIGIFOTO Pro Masterclass Lightroom - 12 augustus
Masterclass: leer de fijne kneepjes van Lightroom!

DIGIFOTO Pro Masterclass Lightroom - 12 augustus

Redactie Baaz
Alle fijne kneepjes van het foto-workflowpakket Lightroom onder de knie krijgen? Meld je aan voor de Pro Masterclass Lightroom op zondag 12 augustus, georganiseerd door ons zustermagazine DIGIFOTO Pro! Adobe Certified Expert Piet van den Eynde laat tijdens deze zes uur durende workshop zien hoe je het onderste uit de kan haalt van het pakket.

Heb je de basis van Lightroom onder de knie, maar wil je alles uit het pakket halen? Dan is deze Masterclass Lightroom voor gevorderden wat jij nodig hebt.

Wij hebben Piet van den Eynde, door Adobe gecertificeerd als Lightroom Expert, gestrikt om jou door de geavanceerde mogelijkheden van Lightroom te loodsen.

In een zes uur durende workshop legt de expert je alles uit over de geavanceerde bewerkingsmogelijkheden van Lightroom en leer je een optimale workflow op te zetten, zodat je professioneel en efficiënt je beelden kunt bewerken.

Masterclass Lightroom voor gevorderden

  • Datum: 12 augustus 2012
  • Tijd: 11.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: MultiMedia College, Rijswijk, Zuid-Holland
  • Docent: Piet van den Eynde (Adobe Certified Expert)
  • Inclusief boek Lightroom 4 ontmaskerd t.w.v. € 29,95
  • Luxe lunch, koffie, thee en fris inbegrepen
  • Kosten: € 169,95

Geavanceerde fotobewerkingen

Dat je met Lightroom krachtige bewerkingen los kunt laten op je foto's weet Piet van den Eynde als geen ander. Hij laat je geavanceerde bewerkingsmogelijkheden zien aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden. Onder andere de kracht van lokale bewerkingen en geavanceerde zwart-witomzettingen komen aan bod.

Optimale workflow

Lightroom is véél meer dan een raw-ontwikkelaar waar toevallig ook een bibliotheek en een paar publicatiemogelijkheden aan gekoppeld zijn. Piet van den Eynde laat je in deze masterclass zien hoe je alle modules optimaal laat integreren met elkaar en hoe dat je kwaliteit en snelheid van het werken merkbaar zal verbeteren.

Wat kun je verwachten in deze masterclass?

Piet van den Eynde behandelt tijdens deze dag het hele proces van importeren en beheren tot het publiceren van je foto's. Geavanceerde bewerkingen, tijdsbesparing en productiviteit, exporteren en het publiceren van je foto's op diverse manieren komt hierbij aan bod. Na deze masterclass heb ook jij Lightroom volledig onder de knie.

Inclusief boek 'Lightroom 4 ontmaskerd' t.w.v. €29,95

Deelnemers van de Masterclass krijgen een exemplaar van het boek 'Lightroom 4 ontmaskerd', geschreven door Piet van den Eynde.

Het 352-pagina's tellende boek laat werkelijk niets onbesproken als het gaat om Lightroom. Van de ideale workflow, geavanceerde fotobewerkingen en nuttige plug-ins tot afdruk- en publicatiemogelijkheden.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie