Deze zomer een staycation in stijl met de volledig elektrische Aiways U5 SUV

Deze zomer een staycation in stijl met de volledig elektrische Aiways U5 SUV

Redactie Baaz
  • Veilig, ruim en stijlvol emissievrij rijden
  • Met het hele gezin comfortabel op reis dankzij ruimste interieur in zijn klasse
  • Zorgeloze dagtrips dankzij volledig elektrische actieradius van 400 km
  • Aiways lanceert één nieuw model per jaar: de Aiways U6 SUV begin 2022 op Europese markt

Nu de omvang van het internationale vliegverkeer bijna een kwart lager is dan vóór de pandemie, is het duidelijk dat veel gezinnen deze zomer met de auto op vakantie gaan.* In dit kader is de volledig elektrische Aiways U5 SUV het ideale vervoermiddel om met de hele familie stijlvol en comfortabel emissievrij op pad te gaan.

Met een prijs vanaf € 39.950,- staat de Aiways U5 garant voor een aantrekkelijke prijs-actieradiusverhouding. Hij kan namelijk 400 km afleggen op één acculading, wat meer dan voldoende is voor de meeste gezinnen die een dagtrip maken. Ook langere tochten vormen geen enkel probleem, want de Aiways U5 laadt in slechts 27 minuten van 30% naar 80% op. De lunchpauze is dus een ideaal moment om te laden.

Voor trips over lange afstanden biedt het lichte en ruime interieur van de Aiways U5 niet alleen ongekend veel ruimte aan de bestuurder en de passagiers, maar ook een bagageruimte van 432 liter (VDA) met de stoelen omhoog en 1.555 liter met de stoelen neergeklapt. Vouwfietsen, koffers en weekendtassen passen zonder enig probleem in de ruime kofferbak, die geopend kan worden met een voetsensor. Dit is erg handig als je volle handen hebt.

Zelfs de langste tieners zitten comfortabel op de achterbank met een beenruimte van 970 mm. En zij hebben een USB-aansluiting om onderweg hun spelcomputer of smartphone op te laden. Jonge passagiers kunnen genieten van de hoge zitpositie en het panoramadak, dat zicht biedt op een steeds veranderend landschap.

Met de satellietnavigatie op het grote infotainmentscherm vind je linea recta je weg naar nieuwe bestemmingen en behoren kreten vanaf de achterbank als "Zijn we er al bijna?" definitief tot het verleden.

Ouders kunnen met nog meer gemoedsrust op reis dankzij de talrijke geavanceerde rijhulpsystemen van de Aiways U5, zoals de rijstrookassistent, de dodehoekassistent en de noodremassistent, en de I-SIZE-kinderzitjesbevestiging . Deze behoren allemaal tot de standaarduitrusting.

Het productoffensief van Aiways, de internationale autofabrikant uit Shanghai, begint op stoom te komen met de jaarlijkse lancering van één nieuw model. Met de nieuwe Aiways U6, die begin 2022 op de Europese markten verschijnt, presenteert Aiways een volledig elektrische SUV-coupé tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Hij voldoet aan de hoge technische eisen van moderne, open-minded autokopers. De U6 is bovendien volledig in lijn met het doel van Aiways om elektromobiliteit voor iedereen toegankelijk te maken.


 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie