Deze gadgets maken mobiel telefoongebruik nog fijner

Deze gadgets maken mobiel telefoongebruik nog fijner

Redactie Baaz

Eigenlijk kunnen we bijna niet meer zonder onze mobiele telefoons. Om alles uit je mobiel te halen hebben we goede telefoon accessoires nodig. Hierdoor is het mogelijk om overal te genieten van je favoriete muziek, films, social media platforms en routekaarten. Zo zien we steeds meer mobiele telefoons die handsfree gebruikt worden als navigatiesysteem. Met deze gadgets en telefoon accessoires haal je alles uit je mobiele telefoon.

Muziek luisteren

De mobiele telefoon is dé manier om naar je favoriete muziek te luisteren. En je hoeft niet eens meer je geheugen vol te zetten met nummers, aangezien er genoeg streamingdiensten en radiostations zijn om naar te luisteren. Het liefst doen we dit draadloos, zoals te zien is aan de vele kleine headsets die tegenwoordig te koop zijn. Draadloos is overigens altijd een goede keuze, want zo hoef je je mobiel niet uit je zak te halen. Zeer populair zijn de headsets (al dan niet met draad) waar je direct mee kan bellen.

Televisie kijken

We kijken steeds meer televisie op onze mobiele telefoon. Lange reis in de trein voor de boeg? Netflix, Disney+ en andere streamingdiensten staan voor ons klaar om je reis een stuk leuker te maken. Hierbij is een goede koptelefoon een must. Via ‘oortjes’ of een draadloze hoofdtelefoon kun je ongestoord van een film, serie of sportwedstrijd kijken. Om een lamme hand van het ophouden van de telefoon te voorkomen zijn er diverse telefoonhoesjes waarmee je de smart phone kan neerzetten. Zoals ook bij tablets vaak het geval is. Geen zin in een dergelijk hoesje? Er zijn ook speciale houders waarin je mobiel keurig blijft staan. Zelfs op het tafeltje in de trein.

Navigatie in de auto

Dankzij apps als Google Maps en de Kaarten van Apple hebben we een TomTom of ander navigatiesysteem eigenlijk niet meer nodig. Helemaal in combinatie met handige telefoon accessoires voor in de auto. Navigatie-apps via de mobiel zijn veel sneller op de hoogte van veranderingen in het verkeer en kunnen je zo altijd snel en up tot date naar je volgende afspraak leiden. Voor smart phones zijn er daarom verschillende gadgets gemaakt voor in de auto. Van een magnetische houder die gemakkelijk aan te brengen is aan het ventilatiesysteem, tot aan complete houders waar de hele telefoon in kan; er is veel te kiezen op dit gebied.

Navigatie op de fiets

Met de komst van snelle, elektrisch ondersteunde fietsen wordt het gebruik van deze navigatie-apps tijdens het fietsen steeds populairder. Ideaal als je een nieuwe klant gaat bezoeken, maar ook in je vrije tijd voor het maken van lange fietstochten in de natuur. Dankzij speciale telefoon accessoires waarmee je je mobieltje moeiteloos bevestigt aan het stuur, fiets je zo overal naar toe. Er zijn speciale telefoonhouders die zelfs (spat)waterdicht zijn, zodat de weersomstandigheden je mobiele telefoon niet kunnen beschadigen. Combineer navigatie accessoires op de fiets ook met een (draadloze) headset om zo de aanwijzingen voor de route beter te kunnen volgen.

Sporten met je telefoon

Hardlopen, trainen op de fiets of in de sportschool doen we steeds meer met onze mobiel. Zo luisteren we naar onze favoriete fitness hits om gemotiveerd de training af te kunnen ronden. Maar we doen meer met onze smart phone. Zo kun je allerlei fitnessprogramma’s aanmaken, via GPS je loop- of fietsroute bijhouden, je hartslag meten en nog veel meer. Sportkleding biedt niet altijd ruimte om je mobiele telefoon veilig met je mee te nemen. Daarom zijn er speciale sportarmbanden gemaakt, die je smart phone tijdens je training moeiteloos op zijn plaats houden. In combinatie met een goede (waterdichte) headset blijf jij helemaal in the zone.

Goede oplaadkabels

Als we zoveel extra’s vragen van onze smart phones, dan vragen we ook extra van de batterij. Voorkom dat je zonder lege mobiel komt te staan en neem een goede oplaadkabel mee. Samen met een powerbank laad je je mobiel onderweg met gemak op. En wat dacht je van een oplaadstekker voor in de auto? De oplaadkabel is wellicht een van de belangrijkste en meest gebruikte telefoon accessoires. Geen wonder dat er zoveel verschillende uitvoeringen van zijn, ook voor jouw mobiel.

Persoonlijke stijl

Tot slot zijn er natuurlijk veel telefoon accessoires die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke stijl. Zoals een oplaadkabel of sportarmband in een opvallende kleur. Hou je ervan dat het uiterlijk van je telefoon accessoires aansluiten op dat van je mobiele telefoon of telefoonhoesje? Fonu.nl heeft hiervoor veel verschillende telefoon accessoires in huis voor een goede prijs.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie